Fleur.nl

Winkelwagen

  • Albizia julibrissin 'Perzische Slaapboom'

   De Albizia julibrissin is een zeer bijzondere boom. De dubbel beveerde bladeren vouwen in de avond en nacht naar elkaar toe, vandaar de naam Slaapboom. In de zomer komen er prachtige bloemen. Deze boom is een ware blikvanger in elke tuin!

   €69,95
   100 - 280 cm
  • Trachycarpus fortunei - Chinese waaierpalm

   De Trachycarpus fortunei is een Chinese waaierpalm waarmee je de mediterraanse sfeer in je tuin haalt. De palmboom is in verschillende maten en stamhoogtes verkrijgbaar, zo vind je er altijd één die bij jou past.

   €119,95
   140 - 350 cm
  • Liquidambar styraciflua 'Gumball' Amberboom

   De Liquidambar styraciflua 'Gumball' is een bolvormige amberboom. Hij heeft een compacte kruin en daardoor is deze boom uitstekend geschikt voor de kleine tuin. In de herfstmaanden krijgt de boom een mooie verkleuring.

   €59,95
   180 - 300 cm
  • Acer 'Crimson Sentry' Rode Esdoorn - laagstam

   De Acer platanoides 'Crimson Sentry' is een mooie zuilboom op laagstam. De boom is een prachtige sierboom met zijn donkerrode bladeren. De rode esdoorn is verkrijgbaar in verschillende hoogtes.

   €69,95
   200 - 500 cm
  • Bol Photinia 'Red Robin' op stam

   De Photinia fraseri 'Red Robin' is een glansmispel als boom. Nieuwe bladeren zijn rood maar lopen later groen uit. De boom blijft compact en is geschikt voor kleine tuinen.

   €64,95
   120 - 240 cm
  • Ginkgo biloba 'Mariken' Japanse Notenboom

   De Ginkgo biloba 'Mariken', oftewel de Japanse Notenboom, is een compacte boom met een mooie, bolvormige groeiwijze. De boom krijgt een prachtige herfstverkleuring naar heldergeel.

   €74,95
   140 - 270 cm
  • Albizia julibrissin 'Summer Chocolate' Perzische Slaapboom

   De Albizia julibrissin is een zeer bijzondere boom. De dubbel beveerde bladeren vouwen in de avond en nacht naar elkaar toe, vandaar de naam Slaapboom. In de zomer komen er prachtige bloemen. Deze boom is een ware blikvanger in elke tuin!

   €39,95
   100 - 220 cm
  • Catalpa bignonioides 'Nana' Trompetboom

   De Catalpa bignonioides 'Nana' is een bolvormige trompetboom met prachtig lichtgroen blad. In de herfst verkleurt het blad naar goudgeel. Het blad sterft in vergelijking met andere bomen al redelijk vroeg af. De Bol catalpa is verkrijgbaar in verschillen

   €49,95
   140 - 340 cm
  • Cupressus sempr. 'Pyramidalis' Italiaanse Cipres

   De Cupressus sempervirens 'Pyramidalis', de Italiaanse cipres, is een zuilvormige conifeer met groene, geschubde bladeren. Hij behoudt ook zijn bladeren in de winter en zorgt voor een groen accent in elke tuin!

   €34,95
   80 - 100 cm
  • Elaeagnus ebbingei - bolvorm

   Elaeagnus ebbingei, de olijfwilg, is een mooi klein boompje. De grijsgroene sierheester is een sterke plant, opgewassen tegen zoute zeewind en felle zon.

   €54,95
   120 - 250 cm
  • Chamaerops Vulcano - Dwergpalm

   De dwergpalm is een compacte, traag groeiende palm die niet al te hoog wordt. Ideaal voor kleine tuinen. De Chamaerops kan ook in pot worden geplaatst.

   €29,95
   20-60 cm
  • Pyrus salicifolia 'Pendula' Sierpeer

   De Pyrus salicifolia 'Pendula' is een prachtige bolboom met grijze, overhangende twijgen. De sierperen die aan de boom komen, blijven tot diep in de winter zitten. Een zeer sierlijke boom!

   €54,95
   140 - 260 cm
  • Robinia pseudoacacia 'Umbraculifera' Bolacacia

   De bolacacia Robinia pseudoacacia 'Umbraculifera' wordt veel toegepast langs opritten of in kleine tuinen. De boom vormt een kegelronde kroon en de kleine, groene bladeren blijven tot diep in de herfst aan de plant zitten.

   €54,95
   150 - 350 cm
  • Betula pendula 'Youngii' Prieelberk

   De Betula pendula 'Youngii' is een sierlijke boom. De boom heeft decoratieve, afhangende takken met groen blad.

   €64,95
   140-260 cm
  • Amelanchier lamarckii - Krentenboom

   De Amelanchier lamarckii' is een boom voor elk seizoen! Het krentenboompje bloeit in het voorjaar met hagelwitte bloesem, krijgt in de zomer paarszwarte eetbare besjes en heeft een prachtige verkleuring in de herfst.

   €74,95
   200 - 400 cm
  • Prunus laurocerasus 'Etna' op stam

   De Prunus laurocerasus 'Etna' op stam is een mooi bladhoudend boompje met glanzend, donkergroen blad. Bestel hem in onze webwinkel!

   €79,95
   140 - 190 cm
  • Cercis canadensis 'Forest Pansy' Judasboom

   Elk seizoen is een feestje met de Cercis canadensis 'Forest Pansy' in je tuin! In het voorjaar bloeien aan de kale takken roze bloemen. Vervolgens komt het rode, hartvormige blad van de Judasboom tevoorschijn die in de herfst nog een mooie verkleuring kri

   €199,95
   200 - 350 cm
  • Yucca Rostrata - Palmlelie

   De Yucca Rostrata komt oorspronkelijk uit Texas en Mexico, waar het ook erg kan vriezen. Dit is daarom een van de weinige palmsoort die goed winterhard is. De Palmlelie heeft een mooie, lichtbruine stam en spitse blauw-grijze bladeren.

   €89,95
   60-150 cm
  • Gymnocladus dioica meerstammig Doodsbeenderenboom

   De Gymnocladus dioica staat ook wel bekend als de doodsbeenderenboom. De boom heeft bronskleuring uitlopend blad en een bijzondere groeiwijze. Deze boom is meerstammig.

   €159,95
   175 - 250 cm
  • Pinus Pinea Parasolden

   De Pinus Pinea Parasolden is een exclusief naaldboompje die niet veel in Nederland te vinden is. De donkergroene naalden steken mooi af tegen de oranjebruine schors.

   €99,95
   130-150 cm
  • Larix kaempferi 'Stiff Weeper' Japanse lork

   De Larix kaempferi 'Stiff Weeper' is een smalle sierboom met treurvorm. De afhangende takken met groene naalden zijn erg decoratief en verkleuren in de herfst naar gele tinten.

   €54,95
   140 - 250 cm
  • Amelanchier 'Rainbow Pillar' Krentenboom

   De Amelanchier 'Rainbow Pillar' is een nieuw ras van de krentenboom. Deze boom heeft een smalle groeiwijze en is daardoor geschikt voor elke tuin. De 'Rainbow Pillar' heeft prachtige witte bloesem in het voorjaar.

   €99,95
   200 - 300 cm
  • Trachycarpus Wagenrianus - Wagnerpalm

   De Trachycarpus Wagenrianus is een palm waarmee je de mediterraanse sfeer in je tuin haalt. De wagnerpalm heeft donkerder blad en is sterker dan de Chinese Waaierpalm. Hij is ook goed winterhard tot -16 graden Celcius.

   €79,95
   70-250 cm
  • Quercus palustris 'Green Dwarf' Moeraseik

   De Quercus palustris 'Green Dwarf' is een bolvormige moeraseik. De boom blijft compact en is goed geschikt voor kleine tuinen. Het blad krijgt een prachtige herfstverkleuring naar oranjerood.

   €59,95
   140 - 290 cm

Bomen kopen voor kleine tuin

Heb je niet zo'n grote tuin, maar wil je graag wel een boom hebben? In deze categorie vind je bomen die een maximale hoogte van vijf meter krijgen. Ideaal voor kleinere tuinen! Ook zijn er zuilbomen te vinden die weinig ruimte in beslag nemen door hun smalle groei.

Vaak hebben kleine bomen een hoge sierwaarde door hun bloesem in het voorjaar of de mooie herfstverkleuring van het blad. Kleine bomen kunnen het hele jaar door besteld en geplant worden. De bomen worden in pot geleverd. 

Bloesemboom, zuilboom of treurboom?

In een kleine tuin kunnen verschillende bomen worden geplaatst. Ben je op zoek naar een mooie sierboom, dan kun je bijvoorbeeld denken aan een sierappel. Deze hebben prachtige, lichtroze bloesem in het voorjaar en decoratieve sierappeltjes in het najaar. Sierappel bomen worden ongeveer 5 meter hoog. 

Voor een boom met smalle groei, zijn zuilbomen ideaal. Deze soort boom wordt vooral hoog, maar niet breed. Hij heeft dus weinig ruimte nodig in de tuin. Een van de meest populaire zuilbomen is de Amberboom. Erg gewild vanwege de vurige herfstverkleuring! 

Een treurboom is een boom die van nature groeit met afhangende takken. Deze boom groeit langzaam en wordt niet hoog. Perfect voor een kleine of middelgrote tuin. Ook in grote tuinen zou een treurboom niet misstaan, hij past bijvoorbeeld goed in een border met andere tuinplanten. Populaire treurbomen zijn een prieelberk of een Japanse Sierkers.

Bomen gratis thuis bezorgd

Bij Fleur.nl kies je je boom uit. Deze wordt vervolgens gratis (als de bestelling boven de 45 euro is) bij je thuisbezorgd. Al onze bomen worden door onze eigen kweker bij jou bezorgd. De levering vindt plaats binnen 5 werkdagen en je hoeft zelfs niet thuis te zijn! Bij de bomen heb je de optie om een aanplantpakket of aanplantservice toe te voegen. 

Bomen voor de kleine tuin
Onze merken

Socialmedia

© Copyright 2020 Fleur.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce