Fleur.nl

Winkelwagen

  • Trachycarpus fortunei - Chinese waaierpalm

   De Trachycarpus fortunei is een Chinese waaierpalm waarmee je de mediterraanse sfeer in je tuin haalt. De palmboom is in verschillende maten en stamhoogtes verkrijgbaar, zo vind je er altijd één die bij jou past.

   €119,95
   140 - 350 cm
  • Cupressus sempervirens 'Pyramidalis'

   De Cupressus sempervirens 'Pyramidalis', de Italiaanse cipres, is een zuilvormige conifeer met groene, geschubde bladeren. Hij behoudt ook zijn bladeren in de winter en zorgt voor een groen accent in elke tuin!

   €34,95
   100 - 225 cm
  • Catalpa bignonioides 'Nana'

   De Catalpa bignonioides 'Nana' is een bolvormige trompetboom met prachtig lichtgroen blad. In de herfst verkleurt het blad naar goudgeel. Het blad sterft in vergelijking met andere bomen al redelijk vroeg af. De Bol catalpa is verkrijgbaar in verschillen

   €49,95
   140 - 340 cm
  • Ginkgo biloba 'Mariken'

   De Ginkgo biloba 'Mariken', oftewel de Japanse Notenboom, is een compacte boom met een mooie, bolvormige groeiwijze. De boom krijgt een prachtige herfstverkleuring naar heldergeel.

   €74,95
   140 - 270 cm
  • Bol Photinia fraseri 'Red Robin' op stam

   De Photinia fraseri 'Red Robin' is een glansmispel als boom. Nieuwe bladeren zijn rood maar lopen later groen uit. De boom blijft compact en is geschikt voor kleine tuinen.

   €64,95
   120 - 240 cm
  • Robinia pseudoacacia 'Umbraculifera'

   De bolacacia Robinia pseudoacacia 'Umbraculifera' wordt veel toegepast langs opritten of in kleine tuinen. De boom vormt een kegelronde kroon en de kleine, groene bladeren blijven tot diep in de herfst aan de plant zitten.

   €69,95
   150 - 300 cm
  • Albizia julibrissin 'Perzische Slaapboom'

   De Albizia julibrissin is een zeer bijzondere boom. De dubbel beveerde bladeren vouwen in de avond en nacht naar elkaar toe, vandaar de naam Slaapboom. In de zomer komen er prachtige bloemen. Deze boom is een ware blikvanger in elke tuin!

   €79,95
   200 - 280 cm
  • Betula pendula 'Youngii'

   De Betula pendula 'Youngii' is een sierlijke boom. De boom heeft decoratieve, afhangende takken met groen blad.

   €74,95
   140-260 cm
  • Liquidambar styraciflua 'Gumball'

   De Liquidambar styraciflua 'Gumball' is een bolvormige amberboom. Hij heeft een compacte kruin en daardoor is deze boom uitstekend geschikt voor de kleine tuin. In de herfstmaanden krijgt de boom een mooie verkleuring.

   €64,95
   180 - 300 cm
  • Sale
  • Amelanchier lamarckii - Krentenboom

   De Amelanchier lamarckii' is een boom voor elk seizoen! Het krentenboompje bloeit in het voorjaar met hagelwitte bloesem, krijgt in de zomer paarszwarte eetbare besjes en heeft een prachtige verkleuring in de herfst.

   €99,95 €89,95
   200 - 300 cm
  • Pyrus salicifolia 'Pendula'

   De Pyrus salicifolia 'Pendula' is een prachtige bolboom met grijze, overhangende twijgen. De sierperen die aan de boom komen, blijven tot diep in de winter zitten. Een zeer sierlijke boom!

   €74,95
   140 - 260 cm
  • Prunus laurocerasus 'Etna' op stam

   De Prunus laurocerasus 'Etna' op stam is een mooi bladhoudend boompje met glanzend, donkergroen blad. Bestel hem in onze webwinkel!

   €79,95
   140 - 190 cm
  • Amelanchier 'Rainbow Pillar' Krentenboom

   De Amelanchier 'Rainbow Pillar' is een nieuw ras van de krentenboom. Deze boom heeft een smalle groeiwijze en is daardoor geschikt voor elke tuin. De 'Rainbow Pillar' heeft prachtige witte bloesem in het voorjaar.

   €119,95
   200 - 300 cm
  • Ulmus hollandica 'Wredei' -laagstam

   De Ulmus hollandica 'Wredei' is een decoratieve boom met zijn geelgroene bladeren. De boom heeft een zuilvormige groei en blijft smal, maar op latere leeftijd begint hij breder te worden.

   €79,95
   200 - 400 cm
  • Acer platanoides 'Crimson Sentry' - laagstam

   De Acer platanoides 'Crimson Sentry' is een mooie zuilboom op laagstam. De boom is een prachtige sierboom met zijn donkerrode bladeren. De rode esdoorn is verkrijgbaar in verschillende hoogtes.

   €84,95
   200 - 500 cm
  • Albizia julibrissin 'Summer Chocolate'

   De Albizia julibrissin is een zeer bijzondere boom. De dubbel beveerde bladeren vouwen in de avond en nacht naar elkaar toe, vandaar de naam Slaapboom. In de zomer komen er prachtige bloemen. Deze boom is een ware blikvanger in elke tuin!

   €74,95
   100 - 220 cm
  • Prunus serrulata 'Amanogawa'

   De Prunus serrulata 'Amanogawa' is een Japanse sierkersboom met van nature een zuilvormige groeiwijze. Hij krijgt een maximale hoogte van drie tot vijf meter en past goed in de kleine tuin.

   €74,95
   200 - 500 cm
  • Prunus cerasifera 'Nigra'

   De Prunus cerasifera 'Nigra' is een sierboom. De boom heeft een smalle, opgaande groei, maar wordt breder naarmate hij ouder wordt. Opvallend zijn de paarsrode bladeren.

   €99,95
   200 - 500 cm
  • Amelanchier alnifolia 'Obelisk'

   De Amelanchier alnifolia 'Obelisk' is een boom voor elk seizoen! Het krentenboompje bloeit in het voorjaar met hagelwitte bloesem, krijgt in de zomer rode bessen en heeft een prachtige verkleuring in de herfst.

   €127,95
   300 cm
  • Davidia involucrata

   De Davidia involucrata is een traag groeiende boom die pas op oudere leeftijd uitblinkt. De boom krijgt dan grote, witte bloemen die hangen en op een zakdoek lijken. Vandaar ook de Nederlandse naam Zakdoekenboom.

   €134,95
   200 - 500 cm
  • Malus 'Red Sentinel'

   De Malus 'Red Sentinel' is een zuilboom met sierappels. De boom heeft een smalle, opgaande groei. De 'Red Sentinel' is een sierappel die dieprood van kleur is en tot in de winter aan de boom blijft zitten.

   €109,95
   300 - 400 cm
  • Cercis canadensis 'Forest Pansy'

   Elk seizoen is een feestje met de Cercis canadensis 'Forest Pansy' in je tuin! In het voorjaar bloeien aan de kale takken roze bloemen. Vervolgens komt het rode, hartvormige blad van de Judasboom tevoorschijn die in de herfst nog een mooie verkleuring kri

   €199,95
   200 - 350 cm
  • Prunus lusitanica op stam

   De Prunus lusitanica is een Portugese laurierkers die gekweekt is op stam. De boom heeft een hoge sierwaarde door het glanzend groene blad en de witte bloemen in opgaande trossen.

   €99,95
   200-220 cm
  • Liquidambar styraciflua

   De Liquidambar styraciflua is een amberboom. In de herfstmaanden krijgt de boom een mooie verkleuring.

   €89,95
   200 - 500 cm

Bomen kopen voor kleine tuin

Heb je niet zo'n grote tuin, maar wil je graag wel een boom hebben? In deze categorie vind je bomen die een maximale hoogte van vijf meter krijgen. Ideaal voor kleinere tuinen! Ook zijn er zuilbomen te vinden die weinig ruimte in beslag nemen door hun smalle groei.

Vaak hebben kleine bomen een hoge sierwaarde door hun bloesem in het voorjaar of de mooie herfstverkleuring van het blad. Kleine bomen kunnen het hele jaar door besteld en geplant worden. De bomen worden in pot geleverd. 

Bloesemboom, zuilboom of treurboom?

In een kleine tuin kunnen verschillende bomen worden geplaatst. Ben je op zoek naar een mooie sierboom, dan kun je bijvoorbeeld denken aan een sierappel. Deze hebben prachtige, lichtroze bloesem in het voorjaar en decoratieve sierappeltjes in het najaar. Sierappel bomen worden ongeveer 5 meter hoog. 

Voor een boom met smalle groei, zijn zuilbomen ideaal. Deze soort boom wordt vooral hoog, maar niet breed. Hij heeft dus weinig ruimte nodig in de tuin. Een van de meest populaire zuilbomen is de Amberboom. Erg gewild vanwege de vurige herfstverkleuring! 

Een treurboom is een boom die van nature groeit met afhangende takken. Deze boom groeit langzaam en wordt niet hoog. Perfect voor een kleine of middelgrote tuin. Ook in grote tuinen zou een treurboom niet misstaan, hij past bijvoorbeeld goed in een border met andere tuinplanten. Populaire treurbomen zijn een prieelberk of een Japanse Sierkers.

Bomen gratis thuis bezorgd

Bij Fleur.nl kies je je boom uit. Deze wordt vervolgens gratis (als de bestelling boven de 45 euro is) bij je thuisbezorgd. Al onze bomen worden door onze eigen kweker bij jou bezorgd. De levering vindt plaats binnen 5 werkdagen en je hoeft zelfs niet thuis te zijn! Bij de bomen heb je de optie om een aanplantpakket of aanplantservice toe te voegen. 

Bomen voor de kleine tuin
Onze merken

Socialmedia

© Copyright 2020 Fleur.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce