Fleur.nl

Winkelwagen

Kantoorplanten

Kantoorplanten kopen

Planten oefenen een positief effect uit op de luchtkwaliteit van elke ruimte. Door de NASA is wetenschappelijk aangetoond dat planten een goede invloed uitoefenen op het welzijn en de productiviteit van werknemers. Bekende symptomen onder werknemers in ruimtes met weinig planten zijn lusteloosheid, hoofdpijn en klachten van de keel, neus en luchtwegen. Hoeveel planten heb jij eigenlijk in je kantoor staan?

Fleur  biedt keuze uit meer dan 500 planten, rechtstreeks afkomstig van de kweker. Wij hebben voor jou alvast een aantal planten geselecteerd die erg geschikt zijn voor plaatsing op je kantoor. Sommige van deze planten worden aangeboden in combinatie met een leuke pot. Dankzij deze planten krijgt je kantoor een zeer nette en verzorgde uitstraling!

Kies uit ons brede aanbod van kantoorplanten

Grotere ruimtes vragen al snel om een iets grotere plant zoals een Kentiapalm of een Goudpalm. Maar als je liever een wat subtielere plant wilt kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld een Yucca of Sansevieria. Of je vrolijkt je kantoor op met prachtige orchideeën, verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren.

Verzorging van kantoorplanten en kamerplanten

Fleur.nl verkoopt ook verschillende verzorgingsproducten die je plant in goede gezondheid houden. Wij hebben plantenvoeding om je plant te versterken en speciale potgrond wanneer je je plant wilt overpotten. Maar ook handige accessoires om bijvoorbeeld het water geven te vergemakkelijken.

Kantoorplanten
Onze merken

Socialmedia