Fleur.nl

Winkelwagen

  • Pyrus communis 'Conference' - laagstam

   De Pyrus communis 'Conference' is een perenboom die groeit op een laagstam. Laagstambomen beginnen klein maar groeien uit tot flinke bomen. De 'Conference' is een populaire peer die lekker zoet smaakt.

   €29,95
   125-150 cm
  • Pyrus communis 'Gieser Wildeman' - laagstam

   De Pyrus communis 'Gieser Wildeman' is een perenboom die groeit op een laagstam. Laagstambomen beginnen klein maar groeien uit tot flinke bomen. De 'Gieser Wildeman' is een kleine peer en smaakt het lekkerst als je ze eerst stooft, vandaar ook de naam sto

   €29,95
   125-150 cm
  • Malus domestica 'Elstar' - laagstam

   De Malus domestica 'Elstar' is een appelboom die geënt is op een laagstam. Het is een kleine boom die uiteindelijk uit zal groeien tot een grote appelboom. De 'Elstar' is een van de meest bekende appels in Nederland en heeft een zoete, sappige smaak.

   €29,95
   125-150 cm
  • Prunus avium 'Kordia' - laagstam

   De Prunus avium 'Kordia' is een kersenboom op laagstam. Hij zal uiteindelijk uitgroeien tot een grote boom, geef hem genoeg ruimte in de tuin. De grote, donkerrode kers heeft een zoete smaak en is erg stevig.

   €29,95
  • Malus domestica 'Jonagold' - laagstam

   De Malus domestica 'Jonagold' is een appelboom die geënt is op een laagstam. Het is een kleine boom die uiteindelijk uit zal groeien tot een grote appelboom. De 'Jonagold' is een rode, zoetzure appel met een erg goed aroma.

   €29,95
   125-150 cm
  • Prunus avium 'Varikse Zwarte' - laagstam kers

   De Prunus avium 'Varikse Zwarte' is een kersenboom op laagstam. Hij zal uiteindelijk uitgroeien tot een grote boom, geef hem dus genoeg ruimte in de tuin. De vruchtkers is bruin/zwart van kleur en rijp in augustus.

   €29,95
   125-150 cm
  • Malus domestica 'Benoni' - laagstam

   De Malus domestica 'Benoni' is een appelboom die geënt is op een laagstam.

   €29,95
   125-150 cm
  • Pyrus communis 'Bonne Louise d'Avranches' - laagstam

   De Pyrus communis 'Bonne Louise d'Avranches' is een perenboom die groeit op een laagstam. Aan de boom komen tamelijk grote, roodkleurige peren die een zoete, aromatische smaak hebben.

   €29,95
   125-150 cm
  • Malus domestica 'Santana' - laagstam

   De Malus domestica 'Santana' is een appelboom die geënt is op een laagstam.

   €29,95
   125-150 cm
  • Pyrus communis 'Doyenne du Comice' - laagstam

   De Pyrus communis 'Doyenne du Comice' is een perenboom die groeit op een laagstam. Laagstambomen beginnen klein maar groeien uit tot flinke bomen. De 'Doyenne du Comice' is een populaire peer die groot van formaat is en erg sappig en zoet.

   €29,95
   125-150 cm
  • Malus domestica 'James Grieve' - laagstam

   De Malus domestica 'James Grieve' is een appelboom die geënt is op een laagstam. Het is een kleine boom die uiteindelijk uit zal groeien tot een grote appelboom. De 'James Grieve' is een zachte en sappige appel en geel van kleur met rode strepen.

   €29,95
   125-150 cm
  • Malus domestica 'Ecolette' - laagstam

   De Malus domestica 'Ecolette' is een appelboom die geënt is op een laagstam.

   €29,95
   125-150 cm
  • Malus domestica 'Schone van Boskoop' - laagstam

   De Malus domestica 'Schone van Boskoop' is een appelboom die geënt is op een laagstam. Het is een kleine boom die uiteindelijk uit zal groeien tot een grote appelboom. De 'Schone vanBoskoop' is een stevige en zacht zure appel met een dofgele tot rode schi

   €29,95
   125-150 cm

Fruitbomen op laagstam

Ben je op zoek naar een boom voor de kleine (stads)tuin dan is een laagstam aan te raden. Laagstam bomen hebben een stamhoogte van ongeveer 50 cm. Een voordeel van deze kleine bomen is, is dat je geen ladder nodig hebt om het fruit te kunnen oogsten. 

Soorten fruitbomen

Bij Fleur.nl hebben we een groot assortiment aan laagstam fruitbomen. Appelbomen, perenbomen, pruimenbomen en kersenbomen zijn er te koop. Populaire soorten zijn de Elstar appel, Conference peer, Kordia kers en Victoria pruim. 

Wanneer fruitboom planten?

Onze fruitbomen kunnen het hele jaar door geplant worden aangezien ze in pot geleverd worden. De beste periode is in de winter (wanneer er geen kans op vorst is) of in het voorjaar. Wanneer je in de zomer een boom aanschaft zorg er dan goed voor dat deze genoeg water krijgt in het begin. Het is aan te raden om in het begin gebruik te maken van een boompaal om de boom te ondersteunen. 

Zie je het niet zitten om zelf jouw (fruit)boom te planten? Fleur.nl bied ook een aanplantservice aan. Met de aanplantservice planten wij met alle liefde de boom voor je. Het voordeel is, dat wij je een hoop werk uit handen nemen. Wanneer je gebruik maakt van onze aanplantservice in combinatie met een aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroei garantie. Wanneer je bij de aanplantservice gebruik wilt maken van boompalen en aanplantgrond, vink dan ook het aanplantpakket aan. Bomen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak.

Laagstam
Onze merken

Socialmedia

© Copyright 2020 Fleur.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce