Fleur.nl

Winkelwagen

  • Malus domestica 'Elstar' - halfstam lei-vorm

   De Malus domestica 'Elstar' is een appelboom die gevormd is als leiboom op halfstam. Leifruit doet het heel goed tegen een muur of schutting of als omheining of afscheiding in de tuin. De 'Elstar' is een bekende appel die lekker zoet smaakt.

   €54,95
   210-240 cm
  • Malus domestica 'Elstar' - laagstam lei-vorm

   De Malus domestica 'Elstar' is een appelboom die gevormd is als leiboom op laagstam. Leifruit doet het heel goed tegen een muur of schutting of als omheining of afscheiding in de tuin. De 'Elstar' is een bekende appel die lekker zoet smaakt.

   €49,95
   150-170 cm
  • Malus domestica 'Elstar' - hoogstam lei-vorm

   De Lei-appel 'Elstar' is een lei-fruitboom met de bekende appel. De boom heeft prachtige bloesem in het voorjaar en lekker sappige appels die in het najaar rijp zijn.

   €74,95
   270-300 cm
  • Grote appelboom 'Elstar'

   De Malus domestica 'Elstar' is een grote appelboom. Het voordeel van een grote fruitboom, is dat ze al gelijk vruchtdragend zijn. De 'Elstar' is een van de meest bekende appels in Nederland en heeft een zoete, sappige smaak.

   €119,95
   300-500 cm
  • Grote appelboom 'Jonagold'

   De Malus domestica 'Jonagold' is een grote appelboom. Het voordeel van een grote fruitboom, is dat ze al gelijk vruchtdragend zijn. De 'Jonagold' is een bekende, rode appel met zoetzure smaak.

   €119,95
   300-500 cm
  • Malus Domestica 'Jonagold' - halfstam leivorm

   De Malus domestica 'Jonagold' is een appelboom die geënt is op een halfstam. Het is een kleine leiboom. De 'Jonagold' is een rode, zoetzure appel met een erg goed aroma.

   €54,95
   210-240 cm
  • Malus domestica 'Golden Delicious' - halfstam lei-vorm

   De Malus domestica 'Golden Delicious' is een appelboom die gevormd is als leiboom. Leifruit doet het heel goed tegen een muur of schutting of als omheining of afscheiding in de tuin. De 'Golden Delicious' appel is groengeel van kleur, lekker sappig met e

   €54,95
   210-240 cm
  • Malus domestica 'Schone van Boskoop' - halfstam leivorm

   De Malus domestica 'Schone van Boskoop' is een lei-appelboom die geënt is op een halfstam. De 'Schone van Boskoop' is een stevige en zacht zure appel met een dofgele tot rode schil.

   €54,95
   210-240 cm
  • Malus domestica 'Elstar' - hoogstam

   De Malus domestica 'Elstar' is een appelboom die geënt is op een hoogstam. De 'Elstar' is een van de meest bekende appels in Nederland en heeft een zoete, sappige smaak.

   €59,95
   225-275 cm
  • Malus domestica 'Elstar' - halfstam

   De Malus domestica 'Elstar' is een appelboom die geënt is op een halfstam met een stam van 1,2 meter. De 'Elstar' is een van de meest bekende appels in Nederland en heeft een zoete, sappige smaak.

   €39,95
   175-200 cm
  • Malus Domestica 'Jonagold' - laagstam leivorm

   De Malus domestica 'Jonagold' is een appelboom die geënt is op een laagstam. Het is een kleine leiboom. De 'Jonagold' is een rode, zoetzure appel met een erg goed aroma.

   €49,95
   150-170 cm
  • Malus domestica 'Golden Delicious' - laagstam lei-vorm

   De Malus domestica 'Golden Delicious' is een appelboom die gevormd is als leiboom. Leifruit doet het heel goed tegen een muur of schutting of als omheining of afscheiding in de tuin. De 'Golden Delicious' appel is groengeel van kleur, lekker sappig met e

   €49,95
   150-170 cm
  • Malus domestica 'Jonagold' - halfstam

   De Malus domestica 'Jonagold' is een appelboom die geënt is op een halfstam. Hij groeit uit tot een flinke boom. De 'Jonagold' is een bekende, rode appel met zoetzure smaak en een erg goed aroma.

   €39,95
   175-200 cm
  • Malus domestica 'Benoni' - laagstam leivorm

   De Malus domestica 'Benoni' is een appelboom die geënt is op een laagstam en als leivorm.

   €49,95
   150-170 cm
  • Malus domestica 'Schone van Boskoop' - laagstam leivorm

   De Malus domestica 'Schone van Boskoop' is een lei-appelboom die geënt is op een laagstam. De 'Schone van Boskoop' is een stevige en zacht zure appel met een dofgele tot rode schil.

   €49,95
   150-170 cm
  • Malus domestica 'Schone van Boskoop' - hoogstam

   De Malus domestica 'Schone van Boskoop' is een appelboom die geënt is op een hoogstam. Het is een boom die uiteindelijk uit zal groeien tot een grote appelboom. De 'Schone van Boskoop' is een stevige en zacht zure appel met een dofgele tot rode schil.

   €59,95
   225-275 cm
  • Malus domestica 'Ecolette' - laagstam

   De Malus domestica 'Ecolette' is een appelboom die geënt is op een laagstam.

   €29,95
   125-150 cm
  • Malus Domestica 'Jonagold' - hoogstam leivorm

   De Malus domestica 'Jonagold' is een appelboom die geënt is op een hoogstam. Het is een kleine leiboom. De 'Jonagold' is een rode, zoetzure appel met een erg goed aroma.

   €74,95
   270-300 cm
  • Malus domestica 'James Grieve' - halfstam leivorm

   De Malus domestica 'James Grieve' is een appelboom die gevormd is als leiboom op halfstam. Leifruit doet het heel goed tegen een muur of schutting of als omheining of afscheiding in de tuin. De 'James Grieve' is een zachte en sappige appel en geel van kle

   €54,95
   210-240 cm
  • Malus domestica 'Golden Delicious' - halfstam

   De Malus domestica 'Golden Delicious' is een appelboom die geënt is op een halfstam. Ze zijn redelijk klein in het begin maar groeien uit tot flinke bomen. De 'Golden Delicious' is groengeel van kleur en lekker sappig met een zoete smaak.

   €39,95
   175-200 cm
  • Malus domestica 'Santana' - hoogstam

   De Malus domestica 'Santana' is een appelboom die geënt is op een hoogstam.

   €59,95
   225-275 cm
  • Malus domestica 'Benoni' - halfstam leivorm

   De Malus domestica 'Benoni' is een appelboom die geënt is op een halfstam en als leivorm.

   €54,95
   210-240 cm

Appelboom online bestellen

Heerlijke, sappige appels uit eigen tuin. Wie wil dat nou niet! Bij Fleur.nl hebben we een groot assortiment aan appelbomen. Elke appel heet zijn eigen unieke kleur en smaak. Appelbomen zijn verkrijgbaar in laagstam, halfstam, hoogstam en als leifruit. De Latijnse naam van de appel is 'Malus Domestica'. 

Soorten appelbomen

De meest populaire soort is de Elstar. Maar ook naast deze soort hebben we nog veel verschillende rassen. Ben je op zoek naar een zoete appel? Dan is de Cox Orange Pippin of Braeburn aan te raden. Voor een (zoet)zure appel kies je Golden Delicious of Jonagold. Alle appels rijpen het beste in de zon. Sommige appelbomen zijn zelfbestuivend, maar sommige hebben een andere boom ernaast nodig om vruchten te krijgen. Als een boom zelfbestuivend is, dan vind je dit terug bij de betreffende product pagina.  

Appelboom planten en onderhoud

Het onderhouden van de Malus domestica is niet moeilijk. De appelboom groeit langzaam, snoeien is eigenlijk niet nodig. Verwijder in de winter, rond februari, de dode en afgestorven takken weg en zorg voor een mooie, open boom waar het zonlicht goed bij kan. De boom staat het liefst in de zon, daar rijpen de appels het beste. De boom stelt geen eisen aan de grondsoort en groeit overal goed.

Appelboom thuisbezorgd

Bij Fleur.nl bestel je makkelijk en snel jouw appelboom. Heb je een bestelling boven de 45 euro, dan zijn de bezorgkosten gratis. Anders betaal je 4,95 euro verzendkosten. De bezorging vindt plaats binnen 5 werkdagen en wordt door onze eigen kweker bij jou in de tuin bezorgd!

Appelbomen
Onze merken

Socialmedia

© Copyright 2021 Fleur.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce