Fleur.nl

Winkelwagen

  • Malus Domestica 'Jonagold' - halfstam leivorm

   De Malus domestica 'Jonagold' is een appelboom die geënt is op een halfstam. Het is een kleine leiboom. De 'Jonagold' is een rode, zoetzure appel met een erg goed aroma.

   €54,95
   210-240 cm
  • Malus domestica 'Elstar' - laagstam lei-vorm

   De Malus domestica 'Elstar' is een appelboom die gevormd is als leiboom op laagstam. Leifruit doet het heel goed tegen een muur of schutting of als omheining of afscheiding in de tuin. De 'Elstar' is een bekende appel die lekker zoet smaakt.

   €49,95
   150-170 cm
  • Malus Domestica 'Jonagold' - laagstam leivorm

   De Malus domestica 'Jonagold' is een appelboom die geënt is op een laagstam. Het is een kleine leiboom. De 'Jonagold' is een rode, zoetzure appel met een erg goed aroma.

   €49,95
   150-170 cm
  • Grote appelboom 'Elstar'

   De Malus domestica 'Elstar' is een grote appelboom. Het voordeel van een grote fruitboom, is dat ze al gelijk vruchtdragend zijn. De 'Elstar' is een van de meest bekende appels in Nederland en heeft een zoete, sappige smaak.

   €149,95
   300-500 cm
  • Malus domestica 'Ecolette' - halfstam leivorm

   De Malus domestica 'Ecolette' is een appelboom die geënt is op een halfstam en als leivorm.

   €54,95
   210-240 cm
  • Malus domestica 'Santana' - laagstam leivorm

   De Malus domestica 'Santana' is een appelboom die geënt is op een laagstam en als leivorm.

   €49,95
   150-170 cm
  • Malus domestica 'Ecolette' - halfstam

   De Malus domestica 'Ecolette' is een appelboom die geënt is op een halfstam.

   €39,95
   175-200 cm
  • Malus domestica 'Elstar' - halfstam

   De Malus domestica 'Elstar' is een appelboom die geënt is op een halfstam met een stam van 1,2 meter. De 'Elstar' is een van de meest bekende appels in Nederland en heeft een zoete, sappige smaak.

   €39,95
   175-200 cm
  • Malus domestica 'Ecolette' - laagstam

   De Malus domestica 'Ecolette' is een appelboom die geënt is op een laagstam.

   €29,95
   125-150 cm
  • Malus domestica 'Notarisappel' - laagstam

   De Malus domestica 'Notarisappel' is een appelboom die geënt is op een laagstam. Het is een kleine boom die uiteindelijk uit zal groeien tot een grote appelboom. De 'Notarisappel' is een geelgroene appel met een zacht zure smaak.

   €19,95
   50 cm
  • Malus domestica 'Elstar' - laagstam

   De Malus domestica 'Elstar' is een appelboom die geënt is op een laagstam. Het is een kleine boom die uiteindelijk uit zal groeien tot een grote appelboom. De 'Elstar' is een van de meest bekende appels in Nederland en heeft een zoete, sappige smaak.

   €29,95
   125-150 cm
  • Malus domestica 'Benoni' - halfstam leivorm

   De Malus domestica 'Benoni' is een appelboom die geënt is op een halfstam en als leivorm.

   €54,95
   210-240 cm
  • Malus domestica 'Santana' - halfstam leivorm

   De Malus domestica 'Santana' is een appelboom die geënt is op een halfstam en als leivorm.

   €54,95
   210-240 cm
  • Malus domestica 'Ecolette' - laagstam leivorm

   De Malus domestica 'Ecolette' is een appelboom die geënt is op een laagstam en als leivorm.

   €49,95
   150-170 cm
  • Malus domestica 'James Grieve' - laagstam leivorm

   De Malus domestica 'James Grieve' is een appelboom die gevormd is als leiboom op laagstam. Leifruit doet het heel goed tegen een muur of schutting of als omheining of afscheiding in de tuin. De 'James Grieve' is een zachte en sappige appel en geel van kle

   €49,95
   150-170 cm
  • Grote appelboom 'Jonagold'

   De Malus domestica 'Jonagold' is een grote appelboom. Het voordeel van een grote fruitboom, is dat ze al gelijk vruchtdragend zijn. De 'Jonagold' is een bekende, rode appel met zoetzure smaak.

   €149,95
   300-500 cm
  • Malus domestica 'Santana' - laagstam

   De Malus domestica 'Santana' is een appelboom die geënt is op een laagstam.

   €29,95
   125-150 cm
  • Malus domestica 'Jonagold' - laagstam

   De Malus domestica 'Jonagold' is een appelboom die geënt is op een laagstam. Het is een kleine boom die uiteindelijk uit zal groeien tot een grote appelboom. De 'Jonagold' is een rode, zoetzure appel met een erg goed aroma.

   €29,95
   125-150 cm
  • Malus domestica 'Benoni' - hoogstam

   De Malus domestica 'Benoni' is een appelboom die geënt is op een hoogstam.

   €59,95
   225-275 cm
  • Malus domestica 'Schone van Boskoop' - hoogstam

   De Malus domestica 'Schone van Boskoop' is een appelboom die geënt is op een hoogstam. Het is een boom die uiteindelijk uit zal groeien tot een grote appelboom. De 'Schone van Boskoop' is een stevige en zacht zure appel met een dofgele tot rode schil.

   €59,95
   225-275 cm
  • Malus domestica 'Notarisappel' - halfstam

   De Malus domestica 'Notarisappel' is een appelboom die geënt is op een halfstam. Met de stam van 1,2 meter hoogt groeit hij uit tot een flinke boom. De 'Notarisappel' is een geelgroene appel met een zacht zure smaak.

   €24,95
   120 cm
  • Malus domestica 'Santana' - halfstam

   De Malus domestica 'Santana' is een appelboom die geënt is op een halfstam.

   €39,95
   175-200 cm

Appelboom online bestellen

Heerlijke, sappige appels uit eigen tuin. Wie wil dat nou niet! Bij Fleur.nl hebben we een groot assortiment aan appelbomen. Elke appel heet zijn eigen unieke kleur en smaak. Appelbomen zijn verkrijgbaar in laagstam, halfstam, hoogstam en als leifruit. De Latijnse naam van de appel is 'Malus Domestica'. 

Soorten appelbomen

De meest populaire soort is de Elstar. Maar ook naast deze soort hebben we nog veel verschillende rassen. Ben je op zoek naar een zoete appel? Dan is de Cox Orange Pippin of Braeburn aan te raden. Voor een (zoet)zure appel kies je Golden Delicious of Jonagold. Alle appels rijpen het beste in de zon. Sommige appelbomen zijn zelfbestuivend, maar sommige hebben een andere boom ernaast nodig om vruchten te krijgen. Als een boom zelfbestuivend is, dan vind je dit terug bij de betreffende product pagina.  

Appelboom planten en onderhoud

Het onderhouden van de Malus domestica is niet moeilijk. De appelboom groeit langzaam, snoeien is eigenlijk niet nodig. Verwijder in de winter, rond februari, de dode en afgestorven takken weg en zorg voor een mooie, open boom waar het zonlicht goed bij kan. De boom staat het liefst in de zon, daar rijpen de appels het beste. De boom stelt geen eisen aan de grondsoort en groeit overal goed.

Appelboom thuisbezorgd

Bij Fleur.nl bestel je makkelijk en snel jouw appelboom. Heb je een bestelling boven de 45 euro, dan zijn de bezorgkosten gratis. Anders betaal je 4,95 euro verzendkosten. De bezorging vindt plaats binnen 5 werkdagen en wordt door onze eigen kweker bij jou in de tuin bezorgd!

Appelbomen
Onze merken

Socialmedia