Fleur.nl

Winkelwagen

  • Grote appelboom 'Elstar'

   De Malus domestica 'Elstar' is een grote appelboom. Het voordeel van een grote fruitboom, is dat ze al gelijk vruchtdragend zijn. De 'Elstar' is een van de meest bekende appels in Nederland en heeft een zoete, sappige smaak.

   €149,95
   300-500 cm
  • Grote appelboom 'Jonagold'

   De Malus domestica 'Jonagold' is een grote appelboom. Het voordeel van een grote fruitboom, is dat ze al gelijk vruchtdragend zijn. De 'Jonagold' is een bekende, rode appel met zoetzure smaak.

   €149,95
   300-500 cm

Appelboom online bestellen

Heerlijke, sappige appels uit eigen tuin. Wie wil dat nou niet! Bij Fleur.nl hebben we een groot assortiment aan appelbomen. Elke appel heet zijn eigen unieke kleur en smaak. Appelbomen zijn verkrijgbaar in laagstam, halfstam, hoogstam en als leifruit. De Latijnse naam van de appel is 'Malus Domestica'. 

Soorten appelbomen

De meest populaire soort is de Elstar. Maar ook naast deze soort hebben we nog veel verschillende rassen. Ben je op zoek naar een zoete appel? Dan is de Cox Orange Pippin of Braeburn aan te raden. Voor een (zoet)zure appel kies je Golden Delicious of Jonagold. Alle appels rijpen het beste in de zon. Sommige appelbomen zijn zelfbestuivend, maar sommige hebben een andere boom ernaast nodig om vruchten te krijgen. Als een boom zelfbestuivend is, dan vind je dit terug bij de betreffende product pagina.  

Appelboom planten en onderhoud

Het onderhouden van de Malus domestica is niet moeilijk. De appelboom groeit langzaam, snoeien is eigenlijk niet nodig. Verwijder in de winter, rond februari, de dode en afgestorven takken weg en zorg voor een mooie, open boom waar het zonlicht goed bij kan. De boom staat het liefst in de zon, daar rijpen de appels het beste. De boom stelt geen eisen aan de grondsoort en groeit overal goed.

Appelboom thuisbezorgd

Bij Fleur.nl bestel je makkelijk en snel jouw appelboom. Heb je een bestelling boven de 45 euro, dan zijn de bezorgkosten gratis. Anders betaal je 4,95 euro verzendkosten. De bezorging vindt plaats binnen 5 werkdagen en wordt door onze eigen kweker bij jou in de tuin bezorgd!

Appelbomen
Onze merken

Socialmedia