Fleur.nl

Winkelwagen

  • Juglans regia Walnotenboom

   De Juglans regia is een walnotenboom. Deze walnotenboom kan flink uitgroeien tot een enorme boom van meer dan tien meter hoog, geef hem dan ook genoeg ruimte.

   €89,95
   200 - 700 cm
  • Juglans Nigra

   De Juglans nigra is een walnotenboom. Deze walnotenboom kan flink uitgroeien tot een enorme boom van meer dan tien meter hoog, geef hem dan ook genoeg ruimte. De zwarte walnoot krijgt op latere leeftijd een mooie gegroefde en zwartkleurende bast.

   €149,95
   300 - 400 cm

Notenboom online bestellen

Met een notenboom in jouw tuin geniet je van heerlijke walnoten of kastanjes. Bij Fleur.nl bestel je makkelijk en snel een boom online. Het enige wat je hoeft de doen is een mooie plek uitkiezen waar hij komt te staan! 

Soorten notenbomen

Met een noten- of kastanjeboom heb je veel ruimte in de tuin nodig. De prachtige exemplaren worden namelijk hoger dan 10 meter. De kastanje heeft een mooie bloei in juni en juli waarna de bloemen zich omzetten tot vruchten. In oktober en november kun je de tamme kastanjes plukken. 

De Juglans Regia, walnotenboom, is een flinke boom. De walnoot heeft een mooie herfstverkleuring en laat daarna zijn blad vallen. Een nadeel is, is dat deze boom de eerste 10-15 jaar nog geen vruchten geeft. De zwarte walnotenboom draagt al eerder vruchten, na 4 jaar ongeveer. Uniek is de zwarte bast die op latere leeftijd zichtbaar wordt. 

Notenboom planten en onderhoud

Snoei de notenboom zo weinig mogelijk, dit brengt alleen maar schade aan de boom. Als je hem snoeit, doe dit dan na de oogst in oktober/november. Haal de oude en dode takken weg, maar laat de boom verder met rust. De boom doet het goed op elke grond, ook droge grond. Plaats hem op een plek waar genoeg zonlicht en voldoende ruimte is. 

Notenboom thuisbezorgd

Bij Fleur.nl bestel je makkelijk en snel jouw notenboom. Heb je een bestelling boven de 45 euro, dan zijn de bezorgkosten gratis. Anders betaal je 4,95 euro verzendkosten. De bezorging vindt plaats binnen 5 werkdagen en wordt door onze eigen kweker bij jou in de tuin bezorgd!

Notenbomen
Onze merken

Socialmedia