Fleur.nl

Winkelwagen

  • Oude perenboom 'Conference'

   De Pyrus communis 'Conference' is een oude perenboom met karakteristieke groei. De 'Conference' is een populaire peer die lekker zoet smaakt.

   €109,95
   200-300 cm
  • Pyrus communis 'Conference' - laagstam leivorm

   De Pyrus communis 'Conference' is een perenboom die groeit als leifruit. Leibomen zijn ideaal voor kleine tuinen aangezien ze niet veel ruimte in beslag nemen. De 'Conference' is een populaire peer die lekker zoet smaakt.

   €49,95
   150-170 cm
  • Pyrus communis 'Conference' - hoogstam leivorm

   De Pyrus communis 'Conference' is een perenboom die groeit als leifruit. Leibomen zijn ideaal voor kleine tuinen aangezien ze niet veel ruimte in beslag nemen. De 'Conference' is een populaire peer die lekker zoet smaakt.

   €74,95
   270-300 cm
  • Pyrus communis 'Conference' - halfstam

   De Pyrus communis 'Conference' is een perenboom die groeit op een halfstam. Halfstambomen beginnen tamelijk laag, maar groeien uit tot flinke bomen. De 'Conference' is een populaire peer die lekker zoet smaakt.

   €39,95
   175-200 cm
  • Pyrus communis 'Conference' - halfstam leivorm

   De Pyrus communis 'Conference' is een perenboom die groeit als leifruit. Leibomen zijn ideaal voor kleine tuinen aangezien ze niet veel ruimte in beslag nemen. De 'Conference' is een populaire peer die lekker zoet smaakt.

   €54,95
   210-240 cm
  • Pyrus communis 'Gieser Wildeman' - halfstam leivorm

   De Pyrus communis 'Gieser Wildeman' is een lei-fruitboom met peren die groeit op een halfstam. De 'Gieser Wildeman' is een kleine peer en smaakt het lekkerst als je ze eerst stooft, vandaar ook de naam stoofpeer.

   €54,95
   210-240 cm
  • Pyrus communis 'Gieser Wildeman' - laagstam

   De Pyrus communis 'Gieser Wildeman' is een perenboom die groeit op een laagstam. Laagstambomen beginnen klein maar groeien uit tot flinke bomen. De 'Gieser Wildeman' is een kleine peer en smaakt het lekkerst als je ze eerst stooft, vandaar ook de naam sto

   €29,95
   125-150 cm
  • Pyrus communis 'Gieser Wildeman' - hoogstam leivorm

   De Pyrus communis 'Gieser Wildeman' is een lei-fruitboom met peren die groeit op een hoogstam. De 'Gieser Wildeman' is een kleine peer en smaakt het lekkerst als je ze eerst stooft, vandaar ook de naam stoofpeer.

   €74,95
   270-300 cm
  • Pyrus communis 'Doyenne du Comice' - laagstam leivorm

   De Pyrus communis 'Doyenne du Comice' is een perenboom die groeit als leifruit op een laagstam. De 'Doyenne du Comice' is een populaire peer die groot van formaat is en erg sappig en zoet.

   €49,95
   150-170 cm
  • Pyrus communis 'Gieser Wildeman' - halfstam

   De Pyrus communis 'Gieser Wildeman' is een perenboom die groeit op een halfstam. De 'Gieser Wildeman' is een kleine peer en smaakt het lekkerst als je ze eerst stooft, vandaar ook de naam stoofpeer.

   €39,95
   175-200 cm
  • Grote perenboom 'Gieser Wildeman'

   De Pyrus communis 'Gieser Wildeman' is een grote perenboom. Het voordeel van een grote fruitboom is, is dat deze al gelijk vruchtdragend zijn. Geniet van de 'Gieser Wildeman', de bekende stoofpeer.

   €119,95
   300-500 cm
  • Pyrus communis 'Doyenne du Comice' - hoogstam leivorm

   De Pyrus communis 'Doyenne du Comice' is een perenboom die groeit als leifruit op een hoogstam. De 'Doyenne du Comice' is een populaire peer die groot van formaat is en erg sappig en zoet.

   €74,95
   270-300 cm
  • Grote perenboom 'Conference'

   De Pyrus communis 'Conference' is een grote perenboom. Het voordeel van een grote fruitboom is, is dat deze al gelijk vruchtdragend zijn. Geniet van de 'Conference', een populaire peer die lekker zoet smaakt.

   €119,95
   300-500 cm
  • Pyrus communis 'Triomphe de Vienne' - laagstam leivorm

   De Pyrus communis 'Triomphe de Vienne' is een perenboom die groeit op een laagstam. Aan de leiboom komen tamelijk heerlijk zoete peren die een groengele kleur hebben. De boom is zelfbestuivend.

   €49,95
   150-170 cm
  • Pyrus communis 'Gieser Wildeman' - hoogstam

   De Pyrus communis 'Gieser Wildeman' is een perenboom die groeit op een hoogstam. De 'Gieser Wildeman' is een kleine peer en smaakt het lekkerst als je ze eerst stooft, vandaar ook de naam stoofpeer.

   €59,95
   225-275 cm
  • Pyrus communis 'Gieser Wildeman' - laagstam leivorm

   De Pyrus communis 'Gieser Wildeman' is een lei-fruitboom met peren die groeit op een laagstam. De 'Gieser Wildeman' is een kleine peer en smaakt het lekkerst als je ze eerst stooft, vandaar ook de naam stoofpeer.

   €49,95
   150-170 cm
  • Pyrus communis 'Bonne Louise d'Avranches' - hoogstam

   De Pyrus communis 'Bonne Louise d'Avranches' is een perenboom die groeit op een hoogstam. Aan de boom komen tamelijk grote, roodkleurige peren die een zoete, aromatische smaak hebben.

   €59,95
   225-275 cm
  • Pyrus communis 'Bonne Louise d'Avranches' - laagstam

   De Pyrus communis 'Bonne Louise d'Avranches' is een perenboom die groeit op een laagstam. Aan de boom komen tamelijk grote, roodkleurige peren die een zoete, aromatische smaak hebben.

   €29,95
   125-150 cm
  • Pyrus communis 'Doyenne du Comice' - hoogstam

   De Pyrus communis 'Doyenne du Comice' is een perenboom die groeit op een hoogstam. De 'Doyenne du Comice' is een populaire peer die groot van formaat is en erg sappig en zoet.

   €59,95
   225-275 cm
  • Pyrus communis 'Doyenne du Comice' - halfstam leivorm

   De Pyrus communis 'Doyenne du Comice' is een perenboom die groeit als leifruit op een halfstam. De 'Doyenne du Comice' is een populaire peer die groot van formaat is en erg sappig en zoet.

   €54,95
   210-240 cm
  • Pyrus communis 'Conference' - hoogstam

   De Pyrus communis 'Conference' is een perenboom die groeit op een hoogstam. Hij groeit uit tot een flinke boom. De 'Conference' is een populaire peer die lekker zoet smaakt.

   €59,95
   225-275 cm
  • Pyrus communis 'Doyenne du Comice' - laagstam

   De Pyrus communis 'Doyenne du Comice' is een perenboom die groeit op een laagstam. Laagstambomen beginnen klein maar groeien uit tot flinke bomen. De 'Doyenne du Comice' is een populaire peer die groot van formaat is en erg sappig en zoet.

   €29,95
   125-150 cm
  • Pyrus communis 'Bonne Louise d'Avranches' - laagstam leivorm

   De Pyrus communis 'Bonne Louise d'Avranches' is een perenboom die groeit op een laagstam. Aan de leiboom komen tamelijk grote, roodkleurige peren die een goede smaak hebben.

   €49,95
   150-170 cm
  • Pyrus communis 'Bonne Louise d'Avranches' - halfstam

   De Pyrus communis 'Bonne Louise d'Avranches' is een perenboom die groeit op een halfstam. Aan de boom komen tamelijk grote, roodkleurige peren die een zoete, aromatische smaak hebben.

   €39,95
   175-200 cm

Perenboom online bestellen

Heerlijke, sappige peren uit eigen tuin. Wie wil dat nou niet! Bij Fleur.nl hebben we een groot assortiment aan perenbomen. Elke vrucht heet zijn eigen unieke kleur en smaak. Perenbomen zijn verkrijgbaar in laagstam, halfstam, hoogstam en als leifruit. De Latijnse naam van de peer is 'Pyrus Communis'. 

Soorten perenbomen

De meest bekende perenras is de 'Conference', een sappige, groene peer met bruine blos. Maar ook andere soorten zoals de 'Doyenne du Comice' en de stoofpeer 'Gieser Wildeman' zijn welbekend in Nederland. Je ziet ze dan ook vaak in de supermarkt liggen. 

Sommige perenbomen zijn zelfbestuivend, maar sommige hebben een andere boom ernaast nodig om vruchten te krijgen. Als een boom zelfbestuivend is, dan vind je dit terug bij de betreffende product pagina.  

Perenboom planten en onderhoud

De perenboom kan het hele jaar door worden geplant, alleen niet bij kans op vorst. Het onderhouden is een makkelijk klusje. De perenboom snoei je in de wintermaanden, rond februari. Dan is de perenboom in ruststand en door de afgevallen bladeren kun je de vorm mooi zien. Op deze manier beschadig je de boom ook zo min mogelijk. Haal de oude en afgestorven takken weg en zorg voor een mooie, open boom waar het zonlicht goed bij kan. De peer rijpt namelijk het beste in de zon. Hoe zonniger, hoe sappiger de peren.

Perenboom thuisbezorgd

Bij Fleur.nl bestel je makkelijk en snel jouw perenboom. Heb je een bestelling boven de 45 euro, dan zijn de bezorgkosten gratis. Anders betaal je 4,95 euro verzendkosten. De bezorging vindt plaats binnen 5 werkdagen en wordt door onze eigen kweker bij jou in de tuin bezorgd!

Perenbomen
Onze merken

Socialmedia

© Copyright 2021 Fleur.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce