Fleur.nl

Winkelwagen

  • Oude perenboom 'Conference'

   De Pyrus communis 'Conference' is een oude perenboom met karakteristieke groei. De 'Conference' is een populaire peer die lekker zoet smaakt.

   €109,95
   200-300 cm
   Uitverkocht
  • Pyrus communis 'Conference' - laagstam

   De Pyrus communis 'Conference' is een perenboom die groeit op een laagstam. Laagstambomen beginnen klein maar groeien uit tot flinke bomen. De 'Conference' is een populaire peer die lekker zoet smaakt.

   €29,95
   125-150 cm
  • Pyrus communis 'Gieser Wildeman' - laagstam

   De Pyrus communis 'Gieser Wildeman' is een perenboom die groeit op een laagstam. Laagstambomen beginnen klein maar groeien uit tot flinke bomen. De 'Gieser Wildeman' is een kleine peer en smaakt het lekkerst als je ze eerst stooft, vandaar ook de naam sto

   €29,95
   125-150 cm
   Uitverkocht
  • Grote perenboom 'Gieser Wildeman'

   De Pyrus communis 'Gieser Wildeman' is een grote perenboom. Het voordeel van een grote fruitboom is, is dat deze al gelijk vruchtdragend zijn. Geniet van de 'Gieser Wildeman', de bekende stoofpeer.

   €149,95
   300-500 cm
  • Pyrus communis 'Beurre Hardy' - laagstam

   De Pyrus communis 'Beurre Hardy' is een perenboom die groeit op een laagstam. Aan de boom komen tamelijk grote, roestbruine peren die een goede smaak hebben.

   €29,95
   125-150 cm
  • Grote perenboom 'Conference'

   De Pyrus communis 'Conference' is een grote perenboom. Het voordeel van een grote fruitboom is, is dat deze al gelijk vruchtdragend zijn. Geniet van de 'Conference', een populaire peer die lekker zoet smaakt.

   €149,95
   300-500 cm
  • Pyrus communis 'Doyenne du Comice' - laagstam

   De Pyrus communis 'Doyenne du Comice' is een perenboom die groeit op een laagstam. Laagstambomen beginnen klein maar groeien uit tot flinke bomen. De 'Doyenne du Comice' is een populaire peer die groot van formaat is en erg sappig en zoet.

   €29,95
   125-150 cm
  • Pyrus communis 'Bonne Louise d'Avranches' - laagstam

   De Pyrus communis 'Bonne Louise d'Avranches' is een perenboom die groeit op een laagstam. Aan de boom komen tamelijk grote, roodkleurige peren die een zoete, aromatische smaak hebben.

   €29,95
   125-150 cm
  • Pyrus communis 'Triomphe de Vienne' - laagstam

   De Pyrus communis 'Triomphe de Vienne' is een perenboom die groeit op een laagstam. Aan de boom komen heerlijk zoete peren met een groengele kleur. Deze perenboom is zelfbestuivend.

   €29,95
   125-150 cm

Perenboom online bestellen

Heerlijke, sappige peren uit eigen tuin. Wie wil dat nou niet! Bij Fleur.nl hebben we een groot assortiment aan perenbomen. Elke vrucht heet zijn eigen unieke kleur en smaak. Perenbomen zijn verkrijgbaar in laagstam, halfstam, hoogstam en als leifruit. De Latijnse naam van de peer is 'Pyrus Communis'. 

Soorten perenbomen

De meest bekende perenras is de 'Conference', een sappige, groene peer met bruine blos. Maar ook andere soorten zoals de 'Doyenne du Comice' en de stoofpeer 'Gieser Wildeman' zijn welbekend in Nederland. Je ziet ze dan ook vaak in de supermarkt liggen. 

Sommige perenbomen zijn zelfbestuivend, maar sommige hebben een andere boom ernaast nodig om vruchten te krijgen. Als een boom zelfbestuivend is, dan vind je dit terug bij de betreffende product pagina.  

Perenboom planten en onderhoud

De perenboom kan het hele jaar door worden geplant, alleen niet bij kans op vorst. Het onderhouden is een makkelijk klusje. De perenboom snoei je in de wintermaanden, rond februari. Dan is de perenboom in ruststand en door de afgevallen bladeren kun je de vorm mooi zien. Op deze manier beschadig je de boom ook zo min mogelijk. Haal de oude en afgestorven takken weg en zorg voor een mooie, open boom waar het zonlicht goed bij kan. De peer rijpt namelijk het beste in de zon. Hoe zonniger, hoe sappiger de peren.

Perenboom thuisbezorgd

Bij Fleur.nl bestel je makkelijk en snel jouw perenboom. Heb je een bestelling boven de 45 euro, dan zijn de bezorgkosten gratis. Anders betaal je 4,95 euro verzendkosten. De bezorging vindt plaats binnen 5 werkdagen en wordt door onze eigen kweker bij jou in de tuin bezorgd!

Perenbomen
Onze merken

Socialmedia