Fleur.nl

Winkelwagen

  • Pyrus communis 'Gieser Wildeman' - laagstam

   De Pyrus communis 'Gieser Wildeman' is een perenboom die groeit op een laagstam. Laagstambomen beginnen klein maar groeien uit tot flinke bomen. De 'Gieser Wildeman' is een kleine peer en smaakt het lekkerst als je ze eerst stooft, vandaar ook de naam sto

   €29,95
   125-150 cm

Perenboom online bestellen

Heerlijke, sappige peren uit eigen tuin. Wie wil dat nou niet! Bij Fleur.nl hebben we een groot assortiment aan perenbomen. Elke vrucht heet zijn eigen unieke kleur en smaak. Perenbomen zijn verkrijgbaar in laagstam, halfstam, hoogstam en als leifruit. De Latijnse naam van de peer is 'Pyrus Communis'. 

Soorten perenbomen

De meest bekende perenras is de 'Conference', een sappige, groene peer met bruine blos. Maar ook andere soorten zoals de 'Doyenne du Comice' en de stoofpeer 'Gieser Wildeman' zijn welbekend in Nederland. Je ziet ze dan ook vaak in de supermarkt liggen. 

Sommige perenbomen zijn zelfbestuivend, maar sommige hebben een andere boom ernaast nodig om vruchten te krijgen. Als een boom zelfbestuivend is, dan vind je dit terug bij de betreffende product pagina.  

Perenboom planten en onderhoud

De perenboom kan het hele jaar door worden geplant, alleen niet bij kans op vorst. Het onderhouden is een makkelijk klusje. De perenboom snoei je in de wintermaanden, rond februari. Dan is de perenboom in ruststand en door de afgevallen bladeren kun je de vorm mooi zien. Op deze manier beschadig je de boom ook zo min mogelijk. Haal de oude en afgestorven takken weg en zorg voor een mooie, open boom waar het zonlicht goed bij kan. De peer rijpt namelijk het beste in de zon. Hoe zonniger, hoe sappiger de peren.

Perenboom thuisbezorgd

Bij Fleur.nl bestel je makkelijk en snel jouw perenboom. Heb je een bestelling boven de 45 euro, dan zijn de bezorgkosten gratis. Anders betaal je 4,95 euro verzendkosten. De bezorging vindt plaats binnen 5 werkdagen en wordt door onze eigen kweker bij jou in de tuin bezorgd!

Perenbomen
Onze merken

Socialmedia

© Copyright 2020 Fleur.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce