Fleur.nl

Winkelwagen

  • Prunus domestica 'Mirabelle de Nancy' - patio

   De Prunus domestica 'Mirabelle de Nancy' is een pruimenboom die gekweekt is als patiofruit. De boom blijft dus laag en dat is ideaal voor kleine tuinen waar weinig ruimte is voor een grote fruitboom. De 'Mirabelle de Nancy' pruim is klein, oranjegeel van

   €14,95
   40 - 50 cm
  • Prunus domestica 'Opal' - laagstam

   De Prunus domestica 'Opal' is een pruimenboom op laagstam. Laagstambomen beginnen klein maar groeien uit tot flinke bomen. De pruim is klein, lekker zoet en heeft een blauwpaarse tot roodpaarse kleur.

   €29,95
   125-150 cm
  • Prunus domestica 'Reine Claude Verte' - hoogstam

   De Prunus domestica 'Reine Claude Verte' is een pruimenboom op hoogstam. De pruim is sappig en groen en wordt ook wel eens het 'groentje' genoemd.

   €59,95
   225-275 cm
  • Prunus domestica 'Opal' - patio

   De Prunus domestica 'Opal' is een pruimenboom die gekweekt is als patiofruit. De boom blijft dus laag en dat is ideaal voor kleine tuinen waar weinig ruimte is voor een grote fruitboom. De 'Opal' pruim is klein, zoet en roodpaars tot blauwpaars van kleur.

   €14,95
   40 - 50 cm
  • Prunus domestica 'Hauszwetsche' - patio

   De Prunus domestica 'Hauszwetsche' is een pruimenboom die gekweekt is als patiofruit. De boom blijft dus laag en dat is ideaal voor kleine tuinen waar weinig ruimte is voor een grote fruitboom. De 'Hauszwetsche' pruim is langwerpig, zoet en heeft geelgroe

   €14,95
   40 - 50 cm
  • Prunus domestica 'Victoria' - patio

   De Prunus domestica 'Victoria' is een pruimenboom die gekweekt is als patiofruit. De boom blijft dus laag en dat is ideaal voor kleine tuinen waar weinig ruimte is voor een grote fruitboom. De 'Victoria' is een langwerpige, rode pruim met een friszoete sm

   €14,95
  • Prunus domestica 'Reine Claude Verte' - patio

   De Prunus domestica 'Reine Claude Verte' is een pruimenboom die gekweekt is als patiofruit. De boom blijft dus laag en dat is ideaal voor kleine tuinen waar weinig ruimte is voor een grote fruitboom. De 'Reine Claude Verte' is een sappige, groene pruim di

   €14,95
  • Prunus domestica 'Mirabelle de Nancy' - halfstam

   De Prunus domestica 'Mirabelle de Nancy' is een pruimenboom op halfstam. De pruim is klein, oranjegeel van kleur en heeft een heerlijk zoete smaak.

   €39,95
   175-200 cm
  • Prunus domestica 'Czar' - hoogstam

   De Prunus domestica 'Czar' is een pruimenboom op hoogstam. Hij groeit uit tot een flinke boom. De pruimen zijn klein, blauwpaars van kleur en smaken erg zoet. Ze zijn erg stevig, maar wel vatbaarder voor plantenziektes dan andere soorten.

   €59,95
   225-275 cm
  • Prunus domestica 'Opal' - hoogstam

   De Prunus domestica 'Opal' is een pruimenboom op hoogstam. De pruim is klein, lekker zoet en heeft een blauwpaarse tot roodpaarse kleur.

   €59,95
   225-275 cm
  • Prunus domestica 'Reine Claude Verte' - halfstam

   De Prunus domestica 'Reine Claude Verte' is een pruimenboom op halfstam. De pruim is sappig en groen en wordt ook wel eens het 'groentje' genoemd.

   €39,95
   175-200 cm
  • Prunus domestica 'Czar' - laagstam

   De Prunus domestica 'Czar' is een pruimenboom op laagstam. Hij groeit uit tot een flinke boom. De pruimen zijn klein, blauwpaars van kleur en smaken erg zoet. Ze zijn erg stevig, maar wel vatbaarder voor plantenziektes dan andere soorten.

   €29,95
   125-150 cm

Fruitbomen makkelijk online bestellen? Fleur.nl

Bestel makkelijk je tuinplanten en fruitbomen bij fleur.nl 

Pruimenbomen
Onze merken

Socialmedia

© Copyright 2020 Fleur.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce