Fleur.nl

Winkelwagen

  • Castanea sativa Tamme Kastanje

   De Castanea sativa is een kastjaneboom met tamme kastanjes. De boom wordt hoger dan tien meter en groeit op een hoogstam. De kastanjes zijn gelijk eetbaar, maar je kunt ze ook eerst poffen of koken.

   €84,95
   200 - 600 cm
  • Mespilus germanica 'Westerveld' - halfstam

   De Mespilus germanica 'Westerveld' is een mispelboom op een halfstam, hij groeit langzaam. De mispel is een vrucht die erg lijkt op een rozenbottel. De vrucht zit vol mineralen, vezels en antioxidanten.

   €29,95
  • Prunus armeniaca 'Bergeron' laagstam

   De Prunus armeniaca 'Bergeron' is een abrikozenboom op een laagstam, hij groeit erg langzaam. De abrikoos is oranje met een rode blos en smaakt heerlijk zoet, sappig en aromatisch.

   €34,95
   125-150 cm
  • Prunus armeniaca 'Bergeron' halfstam

   De Prunus armeniaca 'Bergeron' is een abrikozenboom op een halfstam. De abrikoos is oranje met een rode blos en smaakt heerlijk zoet, sappig en aromatisch.

   €54,95
   175-200 cm
  • Mespilus germanica 'Westerveld' - hoogstam

   De Mespilus germanica 'Westerveld' is een mispelboom op een hoogstam, hij groeit langzaam. De mispel is een vrucht die erg lijkt op een rozenbottel. De vrucht zit vol mineralen, vezels en antioxidanten.

   €98,95
   180 cm
  • Prunus armeniaca 'Bergeron' laagstam leivorm

   De Prunus armeniaca 'Bergeron' is een abrikozenboom op een laagstam, hij groeit erg langzaam. De abrikoos is oranje met een rode blos en smaakt heerlijk zoet, sappig en aromatisch.

   €49,95
   150-170 cm
  • Prunus armeniaca 'Bergeron' hoogstam

   De Prunus armeniaca 'Bergeron' is een abrikozenboom op een hoogstam. De abrikoos is oranje met een rode blos en smaakt heerlijk zoet, sappig en aromatisch.

   €69,95
   225-275 cm
  • Prunus armeniaca 'Bergeron' halfstam leivorm

   De Prunus armeniaca 'Bergeron' is een abrikozenboom op een halfstam, hij groeit erg langzaam. De abrikoos is oranje met een rode blos en smaakt heerlijk zoet, sappig en aromatisch.

   €69,95
   210-240 cm
  • Prunus armeniaca 'Bergeron' hoogstam leivorm

   De Prunus armeniaca 'Bergeron' is een abrikozenboom op een hoogstam, hij groeit erg langzaam. De abrikoos is oranje met een rode blos en smaakt heerlijk zoet, sappig en aromatisch.

   €84,95
   270-300 cm

Fruitbomen makkelijk online bestellen? Fleur.nl

Bestel makkelijk je tuinplanten en fruitbomen bij fleur.nl 

Bijzondere Fruitbomen
Onze merken

Socialmedia

© Copyright 2020 Fleur.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce