Fleur.nl

Winkelwagen

  • Pyrus communis 'Conference' - halfstam

   De Pyrus communis 'Conference' is een perenboom die groeit op een halfstam. Halfstambomen beginnen tamelijk laag, maar groeien uit tot flinke bomen. De 'Conference' is een populaire peer die lekker zoet smaakt.

   €39,95
   175-200 cm
  • Malus domestica 'Elstar' - halfstam

   De Malus domestica 'Elstar' is een appelboom die geënt is op een halfstam met een stam van 1,2 meter. De 'Elstar' is een van de meest bekende appels in Nederland en heeft een zoete, sappige smaak.

   €39,95
   175-200 cm
  • Prunus domestica 'Mirabelle de Nancy' - halfstam

   De Prunus domestica 'Mirabelle de Nancy' is een pruimenboom op halfstam. De pruim is klein, oranjegeel van kleur en heeft een heerlijk zoete smaak.

   €39,95
   175-200 cm
  • Mespilus germanica 'Westerveld' - halfstam

   De Mespilus germanica 'Westerveld' is een mispelboom op een halfstam, hij groeit langzaam. De mispel is een vrucht die erg lijkt op een rozenbottel. De vrucht zit vol mineralen, vezels en antioxidanten.

   €29,95
  • Malus domestica 'Jonagold' - halfstam

   De Malus domestica 'Jonagold' is een appelboom die geënt is op een halfstam. Hij groeit uit tot een flinke boom. De 'Jonagold' is een bekende, rode appel met zoetzure smaak en een erg goed aroma.

   €39,95
   175-200 cm
  • Prunus domestica 'Opal' - halfstam

   De Prunus domestica 'Opal' is een pruimenboom op halfstam. halfstambomen beginnen redelijk laag, maar groeien uit tot flinke bomen. De pruim is klein, lekker zoet en heeft een blauwpaarse tot roodpaarse kleur.

   €39,95
   175-200 cm
  • Prunus domestica 'Victoria' - halfstam

   De Prunus domestica 'Victoria' is een pruimenboom op halfstam. De 'Victoria' is een geel met rode pruim die steeds roder wordt en heeft een zoete smaak.

   €39,95
   175-200 cm
  • Pyrus communis 'Gieser Wildeman' - halfstam

   De Pyrus communis 'Gieser Wildeman' is een perenboom die groeit op een halfstam. De 'Gieser Wildeman' is een kleine peer en smaakt het lekkerst als je ze eerst stooft, vandaar ook de naam stoofpeer.

   €39,95
   175-200 cm
  • Prunus domestica 'Reine Claude d'Oullins' - halfstam

   De Prunus domestica 'Reine Claude d'Oullins' is een pruimenboom op halfstam. De pruim is opvallend geel tot geelgroen, groot en zoetzuur van smaak.

   €39,95
   175-200 cm
  • Malus domestica 'Ecolette' - halfstam

   De Malus domestica 'Ecolette' is een appelboom die geënt is op een halfstam.

   €39,95
   175-200 cm
  • Pyrus communis 'Doyenne du Comice' - halfstam

   De Pyrus communis 'Doyenne du Comice' is een perenboom die groeit op een halfstam. De 'Doyenne du Comice' is een populaire peer die groot van formaat is en erg sappig en zoet.

   €39,95
   175-200 cm

Fruitbomen op halfstam 

Met een halfstam fruitboom heb je een stam van circa 1-1.2 meter. Het is dan nog steeds eenvoudig om fruit te plukken. Een halfstam boom is geschikt voor de middelgrote tot grote tuin. Bij deze afmeting is het ook mooi om onder de boom nog wat andere planten te laten groeien. Plaats er bijvoorbeeld een bodembedekker onder. 

Soorten fruitbomen

Bij Fleur.nl hebben we een groot assortiment aan halfstam fruitbomen. Appelbomen, perenbomen, pruimenbomen en kersenbomen zijn er te koop. Populaire soorten zijn de Elstar appel, Conference peer, Kordia kers en Victoria pruim. 

Wanneer fruitboom planten?

Onze fruitbomen kunnen het hele jaar door geplant worden aangezien ze in pot geleverd worden. De beste periode is in de winter (wanneer er geen kans op vorst is) of in het voorjaar. Wanneer je in de zomer een boom aanschaft zorg er dan goed voor dat deze genoeg water krijgt in het begin. Het is aan te raden om in het begin gebruik te maken van een boompaal om de boom te ondersteunen. 

Zie je het niet zitten om zelf jouw (fruit)boom te planten? Fleur.nl bied ook een aanplantservice aan. Met de aanplantservice planten wij met alle liefde de boom voor je. Het voordeel is, dat wij je een hoop werk uit handen nemen. Wanneer je gebruik maakt van onze aanplantservice in combinatie met een aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroei garantie. Wanneer je bij de aanplantservice gebruik wilt maken van boompalen en aanplantgrond, vink dan ook het aanplantpakket aan. Bomen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak.

Halfstam
Onze merken

Socialmedia

© Copyright 2020 Fleur.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce