Fleur.nl

Winkelwagen

  • Prunus armeniaca 'Tros Oranje' halfstam

   De Prunus armeniaca 'Tros Oranje' is een abrikozenboom op een halfstam. De abrikoos is geel tot oranje en smaakt heerlijk zoet, sappig en aromatisch.

   €54,95
   175-200 cm
  • Malus domestica 'Elstar' - halfstam

   De Malus domestica 'Elstar' is een appelboom die geënt is op een halfstam met een stam van 1,2 meter. De 'Elstar' is een van de meest bekende appels in Nederland en heeft een zoete, sappige smaak.

   €39,95
   175-200 cm
  • Malus domestica 'Ecolette' - halfstam

   De Malus domestica 'Ecolette' is een appelboom die geënt is op een halfstam.

   €39,95
   175-200 cm
  • Prunus domestica 'Reine Claude Verte' - halfstam

   De Prunus domestica 'Reine Claude Verte' is een pruimenboom op halfstam. De pruim is sappig en groen en wordt ook wel eens het 'groentje' genoemd.

   €39,95
   175-200 cm
  • Pyrus communis 'Bonne Louise d'Avranches' - halfstam

   De Pyrus communis 'Bonne Louise d'Avranches' is een perenboom die groeit op een halfstam. Aan de boom komen tamelijk grote, roodkleurige peren die een zoete, aromatische smaak hebben.

   €39,95
   175-200 cm
  • Malus domestica 'Notarisappel' - halfstam

   De Malus domestica 'Notarisappel' is een appelboom die geënt is op een halfstam. Met de stam van 1,2 meter hoogt groeit hij uit tot een flinke boom. De 'Notarisappel' is een geelgroene appel met een zacht zure smaak.

   €24,95
   120 cm
  • Malus domestica 'Santana' - halfstam

   De Malus domestica 'Santana' is een appelboom die geënt is op een halfstam.

   €39,95
   175-200 cm
  • Prunus domestica 'Reine Claude d'Althan' - halfstam

   De Prunus domestica 'Reine Claude d'Althan' is een pruimenboom op halfstam. Halfstambomen beginnen redelijk laag, maar groeien uit tot flinke bomen. De pruim is roodpaars, zoet en zijn goed houdbaar.

   €39,95
   175-200 cm
  • Malus domestica 'Jonagold' - halfstam

   De Malus domestica 'Jonagold' is een appelboom die geënt is op een halfstam. Hij groeit uit tot een flinke boom. De 'Jonagold' is een bekende, rode appel met zoetzure smaak en een erg goed aroma.

   €39,95
   175-200 cm
  • Pyrus communis 'Triomphe de Vienne' - halfstam

   De Pyrus communis 'Triomphe de Vienne' is een perenboom die groeit op een halfstam. Aan de boom komen heerlijk zoete peren met een groengele kleur. Deze perenboom is zelfbestuivend.

   €39,95
   175-200 cm
  • Malus domestica 'Benoni' - halfstam

   De Malus domestica 'Benoni' is een appelboom die geënt is op een halfstam.

   €39,95
   175-200 cm

Fruitbomen op halfstam 

Met een halfstam fruitboom heb je een stam van circa 1-1.2 meter. Het is dan nog steeds eenvoudig om fruit te plukken. Een halfstam boom is geschikt voor de middelgrote tot grote tuin. Bij deze afmeting is het ook mooi om onder de boom nog wat andere planten te laten groeien. Plaats er bijvoorbeeld een bodembedekker onder. 

Soorten fruitbomen

Bij Fleur.nl hebben we een groot assortiment aan halfstam fruitbomen. Appelbomen, perenbomen, pruimenbomen en kersenbomen zijn er te koop. Populaire soorten zijn de Elstar appel, Conference peer, Kordia kers en Victoria pruim. 

Wanneer fruitboom planten?

Onze fruitbomen kunnen het hele jaar door geplant worden aangezien ze in pot geleverd worden. De beste periode is in de winter (wanneer er geen kans op vorst is) of in het voorjaar. Wanneer je in de zomer een boom aanschaft zorg er dan goed voor dat deze genoeg water krijgt in het begin. Het is aan te raden om in het begin gebruik te maken van een boompaal om de boom te ondersteunen. 

Zie je het niet zitten om zelf jouw (fruit)boom te planten? Fleur.nl bied ook een aanplantservice aan. Met de aanplantservice planten wij met alle liefde de boom voor je. Het voordeel is, dat wij je een hoop werk uit handen nemen. Wanneer je gebruik maakt van onze aanplantservice in combinatie met een aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroei garantie. Wanneer je bij de aanplantservice gebruik wilt maken van boompalen en aanplantgrond, vink dan ook het aanplantpakket aan. Bomen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak.

Halfstam
Onze merken

Socialmedia