Fleur.nl

Winkelwagen

  • Juniperus media 'Pfitzeriana Aurea' - bonsai

   De Juniperus media 'Pfitzeriana Aurea' is een jeneverbes als bonsai boompje. De bonsai staat mooi in een sierpot, maar doet het ook goed in de volle grond. De 'Pfitzeriana Aurea' heeft naaldvormig, geelgoen blad.

   €99,95
   80 cm
  • Chamaecyparis lawsoniana 'Stardust' - bol-pon-pon

   De Chamaecyparis lawsoniana 'Stardust' is een conifeer die als vormsnoei een bol en pon pon heeft. De prachtige vorm is te danken aan het jarenlange proces van snoeien en aanbinden. Deze conifeer verdient dan ook zeker een prominente plek in de tuin!

   €169,95
   100 - 180 cm
  • Cupressocyparis leylandii 'Gold Rider' - pon-pon

   De Cupressocyparis leylandii 'Gold Rider' is een Leylandcipres die in een strak model is gesnoeid met bolvormen op verschillende hoogtes. Vormsnoei bomen zijn redelijk prijzig, maar het duurt jaren om zo'n prachtige vorm te krijgen. De 'Gold Rider' verdie

   €119,95
   90 - 120 cm
  • Juniperus chinensis 'Blue Alps' - bonsai

   De Juniperus chinensis 'Blue Alps' is een jeneverbes als bonsai boompje. De bonsai staat mooi in een sierpot, maar doet het ook goed in de volle grond. De 'Blue Alps' heeft naaldvormig, blauwgrijs blad.

   €99,95
   80 cm
  • Juniperus chinensis 'Kuriwao Gold' Bonsai

   De Juniperus chinensis 'Kuriwao Gold' Bonsai is een prachtige geelgroene conifeer die in bonsaivorm gesnoeid is. Een zeer unieke boom voor op je terras of in je siertuin!

   €1.600,00
   265 cm
  • Pinus sylvestris - bonsai

   De Pinus sylvestris is een bonsai boom met een prachtige oranjebruine schors en lange, groene naalden. Een bonsai boom wordt met zorg voor jaren gekweekt om deze vorm aan te nemen. Hij verdient dan zeker ook een prominente plek in de tuin!

   €995,00
   175 - 200 cm
  • Chamaecyparis lawsoniana 'Allumi Gold' - multibol

   De Chamaecyparis lawsoniana 'Allumi Gold' is een geelgroene conifeer met meerdere stammen waar elk een bolvorm op groeit. De prachtige vorm is te danken aan het jarenlange proces van snoeien en aanbinden. Deze conifeer verdient dan ook zeker een prominent

   €199,95
   140 - 160 cm
  • Chamaecyparis lawsoniana 'Ellwoodii' - multibol

   De Chamaecyparis lawsoniana 'Ellwoodii' is een blauwgrijze conifeer met meerdere stammen waar elk een bolvorm op groeit. De prachtige vorm is te danken aan het jarenlange proces van snoeien en aanbinden. Deze conifeer verdient dan ook zeker een prominente

   €199,95
   120 - 140 cm
  • Nothofagus antarctica - bonsai

   De Nothofagus antarctica is een bonsai boom die een open structuur en een grillige stam en takken heeft. De schijnbeuk heeft donkergroen blad dat in de herfst goudgeel kleurt. De boom is wel bladverliezend.

   €999,95
   225 - 250 cm
  • Juniperus chinensis 'Kaizuka' - bonsai

   De Juniperus chinensis 'Kaizuka' is een jeneverbes als bonsai boompje. De bonsai staat mooi in een sierpot, maar doet het ook goed in de volle grond. De 'Kaizuka' heeft schaalvormig, donkergoen blad.

   €99,95
   80 cm
  • Pinus sylvestris 'Watereri' - bonsai

   De Pinus sylvestris 'Watereri' is een bonsai boom met een prachtige oranjebruine schors en lange, grijsgroene naalden. Een bonsai boom wordt met zorg voor jaren gekweekt om deze vorm aan te nemen. Hij verdient dan zeker ook een prominente plek in de tuin!

   €999,95
   100 - 125 cm
  • Juniperus squamata 'Blue Carpet' Bonsai

   De Juniperus squamata 'Blue Carpet' Bonsai is een opvallende verschijning door jarenlange, grondige verzorging. Een fantastische blikvanger voor in je tuin!

   €134,95
   120 cm
  • Chamaecyparis pisifera 'Squarrosa Intermedia' Multibol

   De Chamaecyparis pisifera 'Squarrosa Intermedia' Multibol is een bijzondere, blauwgroene conifeer die door jarenlang, zorgvuldig verzorging uitgegroeid is tot een zeer exclusieve plant.

   €1.050,00
   200 cm
  • Juniperus chinensis 'Blue Alps' Bonsai 160 cm

   De Juniperus chinensis 'Blue Alps' Bonsai is een bijzondere bonsai met klein, blauwgroen loof. Door jarenlange, intensieve verzorging is dit een ware blikvanger!

   €269,95
   160 cm
  • Chamaecyparis obtusa 'Tetragona Aurea' Bonsai

   De Chamaecyparis obtusa 'Tetragona Aurea' Bonsai is een prachtige, goudgele conifeer die in een unieke vorm is gesnoeid. Een zeer bijzondere boom voor de liefhebber!

   €1.020,00
   240 cm
  • Juniperus virginiana 'Grey Owl' - bonsai

   De Juniperus virginiana 'Grey Owl' is een jeneverbes als bonsai boompje. De bonsai staat mooi in een sierpot, maar doet het ook goed in de volle grond. De 'Grey Owl' heeft naaldvormig, blauwgroen blad.

   €99,95
   80 cm
  • Juniperus chinensis 'Blue Alps' Bonsai 190 cm

   De Juniperus chinensis 'Blue Alps' Bonsai is een bijzondere bonsai met klein, blauwgroen loof. Door jarenlange, intensieve verzorging is dit een ware blikvanger!

   €719,95
   190 cm
  • Chamaecyparis lawsoniana 'Ivonne' Multibol

   De Chamaecyparis lawsoniana 'Ivonne' Multibol is een goudgroene conifeer die door jarenlange verzorging een unieke vorm heeft. Een exclusieve blikvanger voor in je siertuin!

   €379,95
   200 cm
  • Pinus virginiana 'Water Gold' - bonsai

   De Pinus virginiana 'Water Gold' is een bonsai boom met een prachtige oranjebruine schors en geelgroene naalden. Een bonsai boom wordt met zorg voor jaren gekweekt om deze vorm aan te nemen. Hij verdient dan zeker ook een prominente plek in de tuin!

   €449,95
   175 - 200 cm
  • Cupressocyparis leylandii 'Gold Rider' - plateau

   De Cupressocyparis leylandii 'Gold Rider' is een Leylandcipres die in een strak model is gesnoeid met plateaus op verschillende hoogtes. Vormsnoei bomen zijn redelijk prijzig, maar het duurt jaren om zo'n prachtige vorm te krijgen. De 'Gold Rider' verdien

   €249,95
   180 - 200 cm
  • Chamaecyparis lawsoniana 'Stardust' - bol-plateau

   De Chamaecyparis lawsoniana 'Stardust' is een geelgroene conifeer met een grote bol onderin en een stam waar verschillende plateaus op groeien. De prachtige vorm is te danken aan het jarenlange proces van snoeien en aanbinden. Deze conifeer verdient dan

   €249,95
   160 - 180 cm
  • Chamaecyparis lawsoniana 'Allumi Gold' - 3-bol

   De Chamaecyparis lawsoniana 'Allumi Gold' is een geelgroene conifeer met drie bollen. De prachtige vorm is te danken aan het jarenlange proces van snoeien en aanbinden. Deze conifeer verdient dan ook zeker een prominente plek in de tuin!

   €179,95
   140 - 160 cm
  • Chamaecyparis lawsoniana 'Columnaris' Multibol

   De Chamaecyparis lawsoniana 'Columnaris' Multibol is een uniek gevormde conifeer met een blauwgroene gloed. Een exclusieve plant met hoge sierwaarde!

   €549,95
   240 cm
  • Buxus sempervirens spiraal - 120-130 cm

   De Buxus sempervirens spiraal is een echte blikvanger in de tuin. Gedurende het hele jaar is de Buxus groen en behoudt hij zijn blad. Met deze Buxus maak je de tuin compleet.

   €199,95
   120 - 130 cm

Vormsnoei bomen bestellen

Onze vormsnoei bomen hebben een jarenlang proces achter de rug van gecontroleerde groei en snoei zodat er een unieke bonsai vorm ontstaat. Alle bomen zijn zeer winterhard en (bijna allemaal) groenblijvend, zodat ze het hele jaar rond je tuin een sierlijke look geven.

Vormsnoei bomen komen het beste tot hun recht in een fraaie pot op je terras of in de grond in een siertuin. De bomen worden niet groter qua hoogte dan bij levering. Zo kunt u precies het juiste formaat boom kiezen.

Onderhoud van vormsnoei

Om de mooie vormsnoei te behouden is regelmatig snoeien noodzakelijk. In principe hoef je alleen maar bij te snoeien, de vorm is immers al bepaald. De beste maand om te snoeien in juni of juli. Een eventuele tweede, extra snoei kan ik november gedaan worden. Zorg dat je op een bewolkte dag snoeit om te voorkomen dat er beschadiging in de plant kan optreden. 

Bomen gratis thuisbezorgd

Bij Fleur.nl kies je je boom uit. Deze wordt vervolgens gratis (als de bestelling boven de 45 euro is) bij je thuisbezorgd. Al onze bomen worden door onze eigen kweker bij jou bezorgd. De levering vindt plaats binnen 5 werkdagen en je hoeft zelfs niet thuis te zijn!

Vormsnoei
Onze merken

Socialmedia