Fleur.nl

Winkelwagen

  • Ceanothus thyrsiflorus repens op stam

   De Ceanothus, oftewel de Amerikaanse sering, is normaal te vinden als struik, maar nu ook als kleine boom! De boom heeft een uitbundige bloei van lichtblauwe bloemetjes in het voorjaar en in de zomer.

   €24,95
   60 cm
  • Malus 'Red Sentinel' - 50 cm stam

   De sierappel malus 'Red Sentinel' is een kleine boom op een stam van vijftig centimeter. De 'Red Sentinel' is een sierappel die felrood gekleurd is en tot in de winter aan de boom blijft zitten.

   €14,95
   50 cm
  • Salix caprea 'Kilmarnock' op stam

   De Salix caprea 'Kilmarnock' is een prachtige treurwaterwilg op stam. De stam is 120 centimeter hoog en de plant komt niet hoger dan 150 centimeter waardoor hij heel goed geschikt is voor in bloempotten of in kleine tuinen.

   €14,95
   120 cm
  • Ligustrum delavayanum op stam

   De Ligustrum delavayanum is een bolliguster verkrijgbaar op stam. De liguster bloeit in de zomer met witte bloemen die in trossen bij elkaar staan. De boom krijgt een maximale hoogte van 1,3 meter en is uitstekend geschikt voor kleine tuinen.

   €39,95
   50 - 80 cm
  • Prunus cistena

   De Prunus cistena is een sierboom met prachtige bloesem in het voorjaar en roodpaars blad. Een echte eyecatcher voor in de kleine tuin!

   €29,95
   120 cm
  • Euonymus fortunei 'Harlequin' op stam

   De Euonymus fortunei 'Harlequin' is een kardinaalshoed op stam. Het boompje is bladhoudend en heeft opvallend witgroen blad dat voor een kleurrijk accent zorgt in elke tuin, klein of groot!

   €17,95
   50 cm
  • Larix kaempferi 'Blue Dwarf' op stam

   De Larix kaempferi 'Blue Dwarf' is een Japanse lork op een stam van veertig centimeter. Het boompje past heel goed in kleine tuinen of in een bloempot op het balkon of terras.

   €24,95
   40 cm
  • Syringa meyeri 'Palibin' op stam

   De Syringa meyeri 'Palibin' is een dwergsering op stam. De sering heeft een prachtige bloei van lilaroze bloemen in het voorjaar. Het boompje staat op een stam van vijftig centimeter en krijgt een maximale hoogte van één meter, ideaal voor kleine tuinen!

   €19,95
   50 cm
  • Prunus incisa 'Kojou-no-mai' op stam

   De Prunus incisa 'Kojou-no-mai' is een sierkers op een stam van zestig centimeter. Het is een compacte boom die heel goed in kleine tuinen past of in een bloempot op het terras.

   €19,95
   60 cm
  • Hydrangea paniculata 'Limelight' op stam

   De Hydrangea paniculata 'Limelight' is een prachtige sierheester met grote, groenwitte bloempluimen. Deze zeer populaire pluimhortensia is op stam een zeer stijlvolle verschijning!

   €49,95
   100 - 250 cm
  • Picea pungens 'Glauca Globosa' op stam

   De Picea pungens 'Glauca Globosa' is een blauwspar geënt op een lage stam van veertig centimeter. Deze kleine boom heeft blauwgrijze naalden die ook in de winter de tuin een kleurrijk accent geven.

   €29,95
   40 cm
  • Cryptomeria japonica 'Elegans Viridis' op stam

   De Cryptomeria japonica 'Elegans Viridis' is een Japanse ceder met lichtgroene naalden die in de zomer verkleuren. Het boompje is gekweekt op een lage stam en past uitstekend in kleine tuinen of in een bloempot op het terras of balkon.

   €24,95
   40 cm

Bomen makkelijk online bestellen? Fleur.nl

Bestel makkelijk je tuinplanten en bomen bij fleur.nl 

Kleine bomen op stam
Onze merken

Socialmedia

© Copyright 2020 Fleur.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce