Photinia bolvorm

Sorteer op
per pagina

1 product

photinia-fraseri-red-robin-op-stam_3c1866.jpg
120-240 cm
v.a. € 64,95 € 59,59
Sorteer op
per pagina

1 product

Photinia bestellen bij Fleur.nl

De Photinia, of Glansmispel, is een bijzondere boom die snel groeit, maar wel klein blijft. Dat maakt hem ook geschikt voor kleinere tuinen. Bovendien is hij onderhoudsarm en kan hij goed tegen wind. Tegen vorst kan je de boom beter wel beschermen. Photinia's behouden in het winter hun groene blad. In het late voorjaar bloeien er opvallende bloemen aan de boom, waarna de boom uitloopt. De 'Red Robin' krijgt dan bijvoorbeeld prachtig roodgroen blad. Photiniabomen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zo ook als leiboom.

 

Gratis thuisbezorgd

Je kunt je mediterrane boom eenvoudig bestellen bij Fleur.nl. Deze wordt vervolgens persoonlijk door onze eigen kweker bij je thuisbezorgd (gratis verzending vanaf 45 euro). De levering vindt plaats binnen 5-10 werkdagen en je hoeft zelfs niet thuis te zijn! Als je bomen bestelt, heb je de optie om een aanplantpakket of aanplantservice toe te voegen. 

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Zie je het niet zitten om je boom zelf te planten? Fleur.nl biedt ook een aanplantservice aan. Als u gebruik maakt van de aanplantservice, planten wij met liefde de boom voor je. Het voordeel is dat we je daarmee een berg werk uit handen kunnen nemen. Wanneer je bij de aanplantservice gebruik wilt maken van het aanplantpakket met boompalen en aanplantgrond, vink dan ook het aanplantpakket aan. Dit is zeker aan te raden, want wanneer je gebruik maakt van onze aanplantservice in combinatie met dit aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroeigarantie. Bomen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak.

Search engine powered by ElasticSuite