Photinia bolvorm

Sorteer op
per pagina

1 product

photinia-fraseri-red-robin-op-stam_3c1866.jpg
150-240 cm
v.a. € 199,95 € 183,44
Sorteer op
per pagina

1 product

Photinia bestellen bij Fleur.nl

De Photinia, of Glansmispel, is een bijzondere boom die snel groeit, maar wel klein blijft. Dat maakt hem ook geschikt voor kleinere tuinen. Bovendien is hij onderhoudsarm en kan hij goed tegen wind. Tegen vorst kan je de boom beter wel beschermen. Photinia's behouden in het winter hun groene blad. In het late voorjaar bloeien er opvallende bloemen aan de boom, waarna de boom uitloopt. De 'Red Robin' krijgt dan bijvoorbeeld prachtig roodgroen blad. Photiniabomen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zo ook in bolvorm. Deze mooie strakke vorm is een mooie toevoeging aan een sierlijke tuin.

 

Gratis thuisbezorgd

Bij Fleur.nl kies je jouw mediterrane boom uit. Deze wordt vervolgens gratis (wanneer de bestelling boven de 50 euro is) bij je thuisbezorgd. Dit tarief geldt niet voor de Waddeneilanden. Voor levering op de Waddeneilanden zijn extra transportkosten van toepassing. Alle bomen worden door onze eigen kweker bij jou bezorgd. De levering vindt plaats binnen 5-10 werkdagen. Mocht je niet thuis zijn, dan is dat geen enkel probleem. Als je bomen bestelt, zijn er verschillende extra's die je kunt toevoegen, zoals een aanplantpakket of aanplantservice.

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Zie je het niet zitten om je boom zelf te planten? Fleur.nl biedt ook een aanplantservice aan. Als u gebruik maakt van de aanplantservice, planten wij met liefde de boom voor je. Het voordeel is dat we je daarmee een berg werk uit handen kunnen nemen. Wanneer je bij de aanplantservice gebruik wilt maken van het aanplantpakket met boompalen en aanplantgrond, vink dan ook het aanplantpakket aan. Dit is zeker aan te raden, want wanneer je gebruik maakt van onze aanplantservice in combinatie met dit aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroeigarantie. Bomen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak.

Search engine powered by ElasticSuite