Kamerplant

Citrus Sinensis in Elho Greenville bruin

Sinaasappelboom
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 75 cm
Potdiameter 25 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Citrus Sinensis in Elho Greenville bruin
Deze heerlijk geurende sinaasappelboom wordt compleet opgemaakt geleverd in de Elho Greenville pot. Ook erg leuk om cadeau te geven!
Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Pot ø 25cm
Gemiddeld
Halfschaduw
Zonnig
Luchtzuiverend
Met bloemen
Niet giftig voor huisdieren
Op stam

Specificaties

Standplaats Halfschaduw, Zonnig
Standplaats omschrijving

De Citrus Sinensis heeft dagelijks minimaal drie uur direct zonlicht nodig. In de winter moet de plant binnen staan, maar in de zomer kan de plant dus goed naar buiten. Zet de plant dan op een halfschaduw plek om te veel direct zonlicht te voorkomen en vermijd een standplaats in de volle wind, zodat de bladeren minder snel zullen afsterven.

Bewateren Gemiddeld
Bewateren omschrijving

Houd de grond van de Citrus Sinensis altijd wat vochtig. In de zomer heeft de boom zo'n twee á drie keer per week water nodig om de grond goed vochtig te houden. Bij warme dagen is het verstandig iedere dag een kleine hoeveelheid water te geven. Geef de Citrus Sinensis 's winters zo'n één tot twee keer per week een kleine hoeveelheid water.

Aanraders van Fleur.nl

    get-image-thumbnail (55).jpg

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite