Kamerplant

Croton Variegatum Iceton in Pure Soft wit

Wonderstruik
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 140 cm
Potdiameter 30 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
 • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
 • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
 • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Croton Variegatum Iceton in Pure Soft wit
De Croton Iceton in Pure Soft wordt compleet opgemaakt geleverd en is een aanwinst voor in huis of op kantoor. Alleen nog een geschikte plek ervoor uitzoeken!
Lees volledige omschrijving
Pot ø 30cm
Gemiddeld
Zonnig
Luchtzuiverend
Op stam

Specificaties

Standplaats Zonnig
Standplaats omschrijving

De Croton verlangt een lichte plek met dagelijks minimaal vijf uur direct zonlicht. Een te donkere plek houdt de groei van de plant tegen. Zet de Croton 's zomers wat verder van het raam om teveel direct zonlicht te vermijden.

Bewateren Gemiddeld
Bewateren omschrijving

De Croton groeit van nature in tropische gebieden en wenst dus redelijk wat water. Houd de grond van de plant daarom altijd vochtig en laat de grond niet uitdrogen. Dit kan namelijk de dood van de plant betekenen. Vermijd echter te grote hoeveelheden water per keer en daarmee het ontstaan van een laagje water in de pot, want dit kan leiden tot wortelrot.

Aanraders van Fleur.nl

  get-image-thumbnail (65).jpg
  plantenspuit20en20gieter20antraciet1png
  filef23e49jpg
  € 16,95 € 14,01

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite