Fleur.nl

Winkelwagen

Volgjebloemofplant en Fleur.nl - Samen staan wij voor duurzaamheid

Fleur & Volgjebloemofplant.nl - Met blije planten, blije klanten!’

Wij van Fleur.nl staan en werken dicht bij de natuur. Elke dag raken we de kamerplanten die we thuis bezorgen letterlijk aan. Dichterbij kan niet. Omdat we elke dag dicht bij de natuur staan vinden wij van Fleur.nl het belangrijk dat dit ook duurzaam gekweekte planten zijn. 

Socially qualified en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Fleur.nl staat voor het blij maken van klanten met verse en duurzaam gekweekte planten direct uit de kas. Geheel transparant laten we zien doormiddel van volgjebloemopplant waar de plant vandaan komt.. Voor ons is werken met milieubewuste gekweekte planten, socially qualified zijn en maatschappelijk verantwoord ondernemen van essentieel belang. De doelstelling is MVO te profileren en te uiten in People (mensen binnen en buiten het bedrijf) Planet (Maatschappij) en Profit (in de totale breedte) Winst dus voor Mens, Milieu en Maatschappij. Ons motto is:  ‘Met blije planten, blije klanten!’

Voordeel voor onze klanten

Duurzaam gekweekte planten gaan ook langer mee.  Zo werken we samen met een kweker die een eigen warmtebron heeft. Met heet grondwater worden de kassen jaarrond verwarmt gewoon uit de bodem en direct uit de natuur. Al deze planten zijn Co2 neutraal gekweekt. Onze kwekers maken gebruik van de krachten van de natuur.  Zo kunnen wij een vitaal product bij onze klanten bezorgen. Van binnenuit vitale planten groeien gegarandeerd langer door!

In samenwerking met de natuur levert fleur.nl gezonde en sterkere planten.

Duurzaamheid op de website

Wij merken dat duurzaamheid niet goed genoeg zichtbaar is voor de consument, daarom sturen wij actief op het vergroten van de zichtbaarheid van onze MPS gecertificeerde leveranciers. Ons doel is hierdoor de klant bewuster te maken van het feit dat zij door het kopen van duurzaam geproduceerde producten invloed kunnen uitoefenen op de leefbaarheid van onze wereld.

Volgjebloemofplant.nl

Op al onze categorieën tonen wij onze de vignetten van de MPS gecertificeerde leveranciers. Op www.volgjebloemofplant.nl kunt u als consument naast leuke en handige artikelen ook controleren welke over welke certificaten een leverancier beschikt. Gebruik hiervoor de tool op de homepage van volgjebloemofplant.

Onze merken

Socialmedia