Borderpakket boerentuin

Sierplanten en tuinfruit
Levertijd: 2-3 werkdagen
Totale hoogte (excl. pot) 30-80 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Borderpakket boerentuin
Dit borderpakket is in elk opzicht een smaakvolle keuze. Combineer heerlijk tuinfruit met bloeiende klimplanten en siergrassen voor een prachtige blikvanger!
Lees volledige omschrijving

Specificaties

Bloemkleur Rood, Roze, Violet, Wit
Bloemen Ja
Bloeitijd April, Augustus, Juli, Juni, Mei
Advies aantal per m2 1
Aantrekkelijk voor Bijen, Insecten, Vlinders, Vogels
Onderhoud Eenvoudig
Snoeien Ja
Snoeimaand December, Juli
Winterhard Goed winterhard
Bladkleur Groen
Vruchtdragend Ja
Standplaats Halfschaduw, Zonnig
Standplaats omschrijving

De braam en peer krijgen graag een iets zonniger plekje, terwijl de siergrassen ook goed gedijen in schaduwrijke plekken. Een plek in de (half)zon zou ideaal zijn. Een goed doorlatende bodem is nodig voor dit borderpakket, voor de fruitplanten zou het goed zijn om voedzame grond te hebben. Daarnaast is het goed om de planten te schikken in de vierkante meter zoals aangegeven op het plaatje; op deze manier krijgen de planten de ruimte die zij nodig hebben. 

De klimplanten in dit pakket (Clematis, Hydrangea) hebben een ondersteuning nodig om te kunnen klimmen. Denk bijvoorbeeld aan een paal van een pergola, een trellis of een plantenrek. 

Bewateren omschrijving

Alle planten hebben een (licht)vochtige bodem nodig, daarbij kunnen de braam en peer in droge periodes wel wat extra gebruiken. Zorg er dus voor dat dit borderpakket niet droog komt te staan!

Geschikt voor Bodembedekker, Borderbeplanting

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite