Borderpakket zomerse tuin

Siergrassen en bloeiende planten
Levertijd: 2-3 werkdagen
Totale hoogte (excl. pot) 30-90 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Borderpakket zomerse tuin
Geef je tuin een fleurige look met dit zomerse borderpakket. Siergrassen gecombineerd opgaande bloeiers geeft jouw tuin een finishing touch.
Lees volledige omschrijving

Specificaties

Aantrekkelijk voor Bijen, Insecten, Vlinders
Snoeimaand Maart
Bloemkleur Geel, Groen, Paars, Roze, Violet, Wit
Bloemen Ja
Bloeitijd April, Augustus, Juli, Juni, Mei
Advies aantal per m2 1
Onderhoud Eenvoudig
Snoeien Ja
Winterhard Goed winterhard
Bladkleur Groen
Vruchtdragend Ja
Standplaats Halfschaduw, Zonnig
Standplaats omschrijving

De Agapanthus en Trachelospermum krijgen graag een iets zonniger plekje, terwijl de siergrassen ook goed gedijen in schaduwrijke plekken. Een plek in de (half)zon zou ideaal zijn. Een goed doorlatende bodem is nodig voor dit borderpakket, voor de sierplanten zou het goed zijn om voedzame grond te hebben. Daarnaast is het goed om de planten te schikken in de vierkante meter zoals aangegeven op het plaatje; op deze manier krijgen de planten de ruimte die zij nodig hebben. 

De Trachelospermum heeft een ondersteuning nodig om te kunnen klimmen. Denk bijvoorbeeld aan een paal van een pergola, een trellis of een plantenrek. 

Bewateren omschrijving

Alle planten hebben een (licht)vochtige bodem nodig, daarbij kunnen de bloeiende planten in de groeiperiodes wel wat extra gebruiken. Zorg er dus voor dat dit borderpakket niet droog komt te staan!

Geschikt voor Bodembedekker, Borderbeplanting

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite