Kamerplant

Dracaena Massangeana vertakt

Drakenbloedboom
Levertijd: 2-3 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 90 cm
Potdiameter 24 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Dracaena Massangeana vertakt
De Dracaena Fragrans Massangeana is met zijn forse stam een opvallende Dracaena. De Drakenplant heeft ook nog eens prachtig gestreept blad en heeft minimial eisen qua onderhoud!
Lees volledige omschrijving
Pot ø 24cm
Weinig
Halfschaduw
Grote bladeren
Luchtzuiverend
Op stam

Specificaties

Standplaats Halfschaduw
Standplaats omschrijving

De Dracaena heeft niet veel behoefte aan zonlicht. Zo kan de plant prima in de schaduw staan. Bij een optimale groei heeft de plant maximaal 3 uur direct zonlicht nodig. Een plaats voor het raam op het noorden is dan ook ideaal.

Bewateren Weinig
Bewateren omschrijving

De Dracaena heeft niet veel water nodig. Zorg ervoor dat de grond eerst uitdroogt, voordat je de plant opnieuw water geeft. De plant krijgt liever te weinig dan teveel water, want teveel water kan wortelrot veroorzaken wat niet gezond is voor de plant. Bruine vlekken met gele randen zijn dan het gevolg. Geef dus niet veel water per gietbeurt.

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite