Kamerplant

Musa Dwarf in plantenzak kurk

Bananenplant
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 100 cm
Potdiameter 30 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Musa Dwarf in plantenzak kurk
Haal tropische sferen in huis met de Musa Dwarf in plantenzak. Ook erg geschikt om cadeau te geven. Doe er een kaartje bij om het nog persoonlijker te maken!
Lees volledige omschrijving
Pot ø 30cm
Veel
Zonnig
Grote bladeren
Luchtzuiverend
Niet giftig voor huisdieren

Specificaties

Standplaats Zonnig
Standplaats omschrijving

De Musa staat het liefst op een plek met veel zonlicht, waarvan minimaal vijf uur direct zonlicht. Zorg er na aanschaf wel voor dat de plant eerst kan wennen aan dit zonlicht, om verbranding van het blad te voorkomen. Een plaats op enkele meters afstand voor een raam op het zuiden is dan ook een geschikte plek voor de Musa. Zet de plant niet bij een raam op het noorden. Als de plant te weinig licht krijgt, zullen de bladeren gaan hangen en zal er geen nieuw blad aangemaakt worden. Zet de plant dichterbij het raam wanneer dit het geval is. 

Bewateren Veel
Bewateren omschrijving

De Musa bestaat voor zo'n 80% uit water. De plant heeft dan ook veel water nodig, zeker omdat de plant veel zonlicht geniet en hierdoor veel water verdampt. Laat de grond daarom niet uitdrogen, maar houd deze vochtig. Geef de plant regelmatig een kleine hoeveelheid water en voorkom zo dat er een laag water onderin de pot ontstaat. Dit kan namelijk wortelrot veroorzaken en dat zal de plant schaden. Als de bladeren slap gaan hangen, kan dit er op duiden dat de plant te weinig water of teveel zonlicht ontvangt. Pas de bewatering en standplaats hierop aan als dit het geval is.

Aanraders van Fleur.nl

    plantenspuit en gieter antraciet_1.png
    file_f23e49.jpg
    € 16,95 € 14,01

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite